Στο Παλατάκι με τον κόσμο του…

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην δεύτερη αναμέτρηση των τελικών της Volley League 2018-19.
Στο Παλατάκι με τον κόσμο του…

Την ευκαιρία να ισοφαρίσουν τη σειρά των τελικών, θα έχουν οι παίκτες του Δικεφάλου, οι οποίοι αφήνουν πίσω την ήττα στο "Μελίνα Μερκούρη" και στρέφουν την προσοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρηση της Δευτέρας, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του συλλόγου.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων, κ. Γιούρι Φιλίποφ, δίνοντας έμφαση στην τόνωση της ψυχολογίας των παικτών του, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης, τους επισήμανε τα λάθη που έγιναν ενώ παράλληλα τους τόνισε ότι θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να ηρεμήσουν, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο ματς του δεύτερου τελικού.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του αρκετούς φιλάθλους που αναμένεται να δημιουργήσουν μια μοναδική, σε αθλητικά πλαίσια, ατμόσφαιρα στο Παλατάκι. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ (απλά) και 20€ (VIP) και είναι διαθέσιμα τόσο στο PAOK Sports Arena, όσο και στο διαδικτυακό τόπο της Ticketmaster.

Η προετοιμασία της ομάδας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης, Αναπληρωματικός: Βασιλειάδης
Παρατηρητής: Αντωνούλης, Κομισάριος: Βαρθαλίτης
Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Κακάτσιου, Λούμσι, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Ο πρώτος αγώνας των τελικών θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 06 Μαΐου 2019 στις 18:00, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από την EΡΤ Sports.

Διαβάστε ακόμη...