Άλλη μια περιγραφή για κλάματα!

Κατώτερος του αναμενόμενου ο ΠΑΟΚ έχασε στο "Μ. Μερκούρη" από τον γάβρο στο πρώτο παιχνίδι των τελικών της Volley League...
Άλλη μια περιγραφή για κλάματα!

Αυτό όμως δε νομιμοποιεί σε καμία περίπτωση τον εκφωνητή του ΚΡΑΤΙΚΟΥ καναλιού, ενός καναλιού που πληρώνουμε όλοι μας και ο τύπος μόνο που δε φώναζε συνθήματα υπέρ των γηπεδούχων!

Τα ίδια έκανε και στον τελικό της Ιεράπετρας, τα ίδια κάνει κάθε φορά που παίζει η αγαπημένη του -όπως όλα δείχνουν- ομάδα, γνωρίζοντας πόσες φορές τη μέρα πάει για κατούρημα ο τάδε παίκτης και πόσες φορές ο δείνα, πότε γέννησε η γυναίκα του Χ και πότε η γυναίκα του Ψ.

Γαργάρα τα όσα πέταξαν οι γάβροι στο τάραφλεξ και προκάλεσε καθυστέρηση στην έναρξη του 3ου σετ, γαργάρα το γνωστό αντεθνικό που δονούσε το κλειστό όχι από 50-10 άτομα, αλλά από όλους, γαργάρα τις γιούχες των επίσημων του γάβρου κάθε φορά που οι παίκτες μας έκαναν σερβίς στο 1ο και 3ο σετ!

Ο τύπος "έβλεπε" και προσπαθούσε να μας πείσει πως όλα ήταν τέλεια στην εξέδρα, η οποία μάλιστα κατά την άποψη του ήταν κερκίδα για ... μίμηση! Πόση μείωση της νοημοσύνης μας θα ανεχτούμε ακόμη από τους υπαλλήλους του κρατικού καναλιού;;;  

ΥΓ. Καλό θα ήταν να μάθεις επιτέλους να προφέρεις το όνομα του Μουαγκουτουτία, γιατί άρχισες να κουράζεις όσο δεν πάει!

 

Διαβάστε ακόμη...