Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ... πράξη πρώτη!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χτες (2/5) στην Αθήνα για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των τελικών της Volley League 2018-19.
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ... πράξη πρώτη!

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν "ελάχιστα" τις μέρες των εορτών, καθώς η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της με διπλές προπονήσεις προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στη δύσκολη και απαιτητική σειρά των τελικών του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ, θα βρεθεί αντιμέτωπος στον τελικό με την ομάδα του Ολυμπιακού, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη στην τελευταία πενταετία, έχοντας μοναδικό στόχο να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2015, όπου κατακτήθηκε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γιούρι Φιλίποφ υπολογίζει στη βοήθεια όλων των παικτών του και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία, αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του προπονητή του Δικεφάλου, στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος (www.paokvolley.gr), αναφέροντας ότι έχει παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από σημαντικούς αγώνες και έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί την Πέμπτη 02/05/2019 για την Αθήνα, όπου η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Μυλωνάκης, Αναπληρωματικός: Βουδούρης
Παρατηρητής: Ράπτης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος
Επόπτες: Νικάκης, Τόλιος, Κατερλή, Διαμαντής, Γραμματεία: Παπασηφάκη

Ο πρώτος αγώνας των τελικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 03 Μαΐου 2019 στις 18:30, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη" και θα μεταδοθεί ζωντανά από την EΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...