Κηφισιά - ΠΑΟΚ στον 3ο ημιτελικό

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ, φιλοξενείται από τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης των Play Offs της Volley League Ανδρών 2018-19.
Κηφισιά - ΠΑΟΚ στον 3ο ημιτελικό

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, έπειτα από την κατάκτηση του τροπαίου στην Ιεράπετρα, η ομάδα του Γιούρι Φιλίποφ θα βρεθεί απέναντι στην Κηφισιά, έχοντας το πλεονέκτημα του 2-0 στις έως μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων, επισήμανε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να ξεχαστεί η κατάκτηση του κυπέλλου και θα πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι, προκειμένου να "τελειώσουν" την υπόθεση πρόκριση στον τελικό.

Ο Δικέφαλος έχει χτίσει ένα σερί 9-0 στα ματς κόντρα στην ομάδα των βορείων προαστίων, και συνολικά προηγείται με 19-7 στις νίκες.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με την πρωινή προπόνηση της Μ. Τρίτης.

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης
Επόπτες: Κατερλή, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τη Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στις 17:00, στο Κλειστό Γήπεδο Μίλωνα και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports.

Διαβάστε ακόμη...