Με στόχο το τρίτο κύπελλο της ιστορίας του

PAOKVOLLEY-Press Officce Σε μια επανάληψη του περσινού τελικού, ΠΑΟΚ και Ηρακλής θα διεκδικήσουν το κύπελλο Ελλάδος, στο κλειστό γυμναστήριο "Μάρκος Φωνιαδάκης" της Ιεράπετρας.
Με στόχο το τρίτο κύπελλο της ιστορίας του

Ο κάτοχος του τροπαίου ΠΑΟΚ, μετά την επιβλητική του νίκη με 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Final 4, προκρίθηκε για 4η φορά σε τελικό κυπέλλου και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ηρακλή, ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα επικράτησε του Φοίνικα Σύρου με 3-2.

Ο Δικέφαλος, στον 33ο τελικό κυπέλλου ανδρών, θα διεκδικήσει το τρίτο και παράλληλα το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο της ιστορίας του με τον πασαδόρο της ομάδας, Ντίμα Φιλίποφ, να αναφέρει στις δηλώσεις του ότι θα πρέπει να ξεχαστεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να στραφεί το βλέμμα στο ματς του τελικού, όπου με την ομαδικότητα και το πάθος που διακατέχει την ομάδα, να έρθει η κατάκτηση του κυπέλλου.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 20:15, στο κλειστό γυμναστήριο Ιεράπετρας "Μάρκος Φωνιαδάκης" και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports.

Διαβάστε ακόμη...