"Να δώσουμε το 100%"

Ο κεντρικός του Δικεφάλου, Γιάννης Τακουρίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες των ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
"Να δώσουμε το 100%"

Οι δηλώσεις του έμπειρου αθλητή...

"Η δυναμική των δυο ομάδων είναι κάτι που φαίνεται από την αρχή του πρωταθλήματος, όπως αποτυπώνεται και στην βαθμολογία. Εμείς βέβαια, είμαστε σχεδόν μια νέα ομάδα μετά από τις αλλαγές που έγιναν με την νέα χρονιά. Δουλεύουμε πολύ, ώστε να αποκτήσουμε συνοχή και να βελτιώσουμε την απόδοση μας, για να είμαστε έτοιμοι για το υπόλοιπο της σεζόν και για τα πλέι οφ, όπου κρίνονται όλα.

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο απέκτησε μεγαλύτερη βαθμολογική σημασία, μετά τα τελευταία αποτελέσματα του αντιπάλου μας. Αυτό, βέβαια δεν αλλάζει και πολλά πράγματα, διότι τέτοιου είδους ματς είναι πάντα σημαντικά για εμάς και φυσικά έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο της ομάδας μας.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι, από το οποίο δεν έχουμε να χάσουμε πολλά, και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας".

Διαβάστε ακόμη...