Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην 21η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ομάδα του Ολυμπιακού, στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην 21η αγωνιστική

Ο Δικέφαλος, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του All Star Game, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, στο γήπεδο όπου αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητής Ελλάδος, με μοναδικό σκοπό την καλή εμφάνιση και τη νίκη.

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού (3-1 από την Κηφισιά) και δεδομένου ότι οι Πειραιώτες έχουν ρεπό στην 22η αγωνιστική, η ομάδα του Σάκη Ψάρρα, σε περίπτωση νίκης με 1-3 ή 0-3, θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Δυο στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ στην 2η με 38 βαθμούς.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε: "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε πως θα παρουσιαστούν και οι δυο ομάδες, μετά τις αλλαγές του Ιανουαρίου. Εκτός από το γόητρο πια, υπάρχει και το ενδιαφέρον της κατάκτησης της πρώτης θέσης. Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, ότι δεν έχει και τόση σημασία το πλεονέκτημα της έδρας . Θα προσπαθήσουμε όμως να το κατακτήσουμε. Για μας είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε πολλά να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε".

Η προετοιμασία των ασπρόμαυρων, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Διαιτητές: Θεμελής, Βουδούρης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος, Παρατηρητής: Ράπτης
Επόπτες: Κουρπανίδης, Τόλιος, Γραμματεία: Παπασηφάκη

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sport.

Διαβάστε ακόμη...