Οι δηλώσεις Ψάρρα - Κλαπβάικ!

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Δικεφάλου και του διαγώνιου Νιλς Κλαπβάικ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Α.Ο.Π. Κηφισιάς.
Οι δηλώσεις Ψάρρα - Κλαπβάικ!

Οι δηλώσεις του Σάκη Ψάρρα:

"Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, γιατί ήρθε απέναντι σε μία συγκροτημένη ομάδα με έμπειρους αθλητές που έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς πίεση και που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή Προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε καλά, ακόμη και όταν δεν είμαστε σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού καλά, όπως σήμερα η επίθεση για παράδειγμα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας στο μπλοκ - άμυνα. Είναι κάτι στο οποίο επενδύω, ωστόσο χρειάζεται να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο και σε άλλα στοιχεία. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση μας. Τώρα υπάρχει η διακοπή για εμάς και παράλληλα με την ξεκούραση θα δουλέψουμε τις 2 με 3 τελευταίες εβδομάδες για τα playoffs. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί δεν έχει κάποια βαθμολογική σημασία, αλλά πάντα είναι ένα παιχνίδι γοήτρου και θέλουμε να παρουσιαστούμε καλοί και αγωνιστικοί!".

Ο διαγώνιος του Δικεφάλου Νιλς Κλαπβάικ δήλωσε:

"Η Κηφισιά έπαιξε καλά, κάτι το οποίο περιμέναμε. Το κομμάτι μπλοκ - άμυνα από πλευράς μας πήγε καλά και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε, χωρίς να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Τα δύο πρώτα σετ ήταν πολύ κοντά σε διαφορά. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Κηφισιά και ελπίζω να τα πούμε ξανά στα playoffs".

Διαβάστε ακόμη...