MVP με το καλημέρα!

Δεν περίμενε πολύ καιρό ο Νιλς Κλαπβάικ, για να διακριθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα...
MVP με το καλημέρα!

Ο νέος διαγώνιος του Δικεφάλου, έδειξε τις ικανότητές του στην πρώτη κιόλας επίσημη εμφάνισή του με την ασπρόμαυρη φανέλα, και με την πολύ καλή του απόδοση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 12η αγωνιστική της Volley League. Ανάμεσα στους κορυφαίους βρίσκεται και ο κεντρικός της ομάδας, Αλεξάνταρ Όκολιτς.

Ο Ολλανδός άσος, σημείωσε 23 πόντους σε 3 σετ με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 61%, ενώ πήρε 19 πόντους σε 31 επιθετικές προσπάθειες που επιχείρησε και 4 άσσους.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

"Χαίρομαι για την διάκριση αυτή, την οποία αφιερώνω στην γυναίκα και το παιδί μου! Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη. Η ομάδα με καλωσόρισε και με υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο και είμαι ευγνώμων γι 'αυτό.

Παίξαμε με συγκεντρωμένα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο, λόγω των νέων παικτών που ήρθαν στην ομάδα και αυτών που μόλις επέστρεψαν από την Εθνική ομάδα, αλλά και του τραυματισμού του Φιλίποφ. Όλα πήγαν καλά και ειδικά πάνω από τους 20 πόντους κάναμε τη διαφορά και δεν είχαμε πρόβλημα.

Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και είμαι βέβαιος ότι θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να το κερδίσουμε. Είμαστε ΠΑΟΚ!"

Οι καλύτεροι της 12ης αγωνιστικής

MVP ΒΙKOΣ COLA: Νιλς Κλαπβάικ (Π.Α.Ο.Κ.)
Πασαδόρος: Κώστας Προύσαλης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)
Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Ακραίοι: Αργύρης Μαυροβουνιώτης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015), Τοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Λίμπερο: Γιώργος Κάπελας (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
Κεντρικοί: Αλεξάνταρ Όκολιτς (Π.Α.Ο.Κ.), Πέδρο Ρεκ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Διαβάστε ακόμη...