Aπολαυστικές... ΠΑΟΚ - Α.Ο. Αιγάλεω: 3-0

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Pre League, τον Α.Ο. Αιγάλεω,
Aπολαυστικές... ΠΑΟΚ - Α.Ο. Αιγάλεω: 3-0

του οποίου και επικράτησε με 3-0 σετ, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν "χέρι - χέρι" μέχρι το 8-6, με τον Δικέφαλο από εκεί και πέρα να ξεφεύγει και να χτίζει μια διαφορά των +6 πόντων, 13-7. Παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων να αντισταθούν, μειώνοντας σε 18-14, οι "ασπρόμαυρες" δεν άφησαν περιθώρια και κατέκτησαν το σετ, με τελικό σκορ 25-16.

Στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου, αν και ήταν ισόπαλες μέχρι το 4-4, με ένα σερί τεσσάρων πόντων έφυγαν μπροστά στο σκορ, 8-4, ανοίγοντας στη συνέχεια τη διαφορά στο σκορ, 14-7 και διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος του σετ, το οποίο και κατέκτησαν με 25-16, πετυχαίνοντας το 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ, ο ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει την έντονη αντίσταση των αντιπάλων, με το σκορ να κρίνεται στον πόντο, 7-6, οπότε και ο ΠΑΟΚ έδειξε τη διάθεσή του να πάρει μία καθαρή νίκη, χτίζοντας μία διαφορά των +7 πόντων, 15-8 και κατακτώντας τελικά το σετ με 25-14 τελικό σκορ και τη νίκη με 3-0 σετ.

Το παρόν στο σημερινό αγώνα έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Καπετανάκης και ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης.

Αναλυτικά τα σετ: 25-16, 25-16, 25-14

Διαβάστε ακόμη...