Να συνεχίσει την παράδοση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Volley League 2018-19 και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.
Να συνεχίσει την παράδοση

Η ομάδα του Σέρτζιου Στάνκου, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλει να συνεχίσει με νίκη κόντρα στο σύνολο του Σάκη Μουστακίδη, γεγονός που θα τονώσει περισσότερο την ψυχολογία των παικτών ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Όλστιν για την φάση των 32 του CEV Cup.

Οι ασπρόμαυροι, στην εξ' αναβολής 1η αγωνιστική, κέρδισαν τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ, ενώ η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί του Ηρακλή.

Ο πασαδόρος των Κυπελλούχων Ελλάδος, Θάνος Τερζής, δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Θεωρώ ότι, μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο Εθνικός έχει κάνει μια αλλαγή στο ρόστερ του και, όπως είδαμε, κέρδισε με 3-2 τον Ηρακλή. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει ακόμα ένα τρίποντο.

Φέτος στο ρόστερ μας βρίσκονται πολλά ηχηρά ονόματα. Όταν αλλάζει το 80% των παικτών, χρειάζεται χρόνος ώστε η ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να δεθεί περισσότερο. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά και με υπομονή και επιμονή θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Στις 32 αναμετρήσεις των δυο ομάδων σε αγώνες πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ προηγείται με 26-6 έχοντας 8 συνεχόμενες νίκες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena
(Καθημερινές 09:00-17:00, Σάββατο 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Βανδώρος
Επόπτες: Κακάτσιου, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00, στο PAOK Sports Arena.

Διαβάστε ακόμη...