MVP o La Bomba!

Τρεις παίκτες των Κυπελλούχων Ελλάδος διακρίθηκαν κατά τη χθεσινή, εξ' αναβολής, 1η αγωνιστική της Volley League 2018-19.
MVP o La Bomba!

Ο Ιβάν Μαρκέζ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, ενώ ανάμεσα στους κορυφαίους, περιλαμβάνονται ο πασαδόρος της ομάδας, Ντίμα Φιλίποφ και ο λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης .

Στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ στο PAOK Sports Arena ο Ιβάν Μαρκέζ αν και αγωνίζεται κεντρικός (και στο παρελθόν διαγώνιος) κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Τζούριτς που έπαθε διάστρεμμα στο 2-1 του 1ου σετ. Σε κάτι λιγότερο από τρία σετ ο Μαρκέζ σημείωσε 15 πόντους με ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 58% (14/24 τελειωμένες επιθέσεις) και έναν άσσο.

Είναι συνολικά η 47η φορά που αθλητής του ΠΑΟΚ λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola από την καθιέρωση του θεσμού το 1998 και ο πρώτος παίκτης του ΠΑΟΚ που εντός της σεζόν 2018-19 που αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola.

Ο αθλητής του Δικεφάλου δήλωσε για αυτή την διάκριση...
"Είμαι χαρούμενος για την νίκη που κάναμε, την οποία χρειαζόμασταν και πολύ ευχαριστημένος για αυτή την διάκριση. Όλη η ομάδα έπαιξε εκπληκτικά και νιώθω ότι η διάκριση αυτή, αξίζει σε όλους τους συμπαίκτες μου. Κλήθηκα από τον προπονητή μου να καλύψω και να βοηθήσω την ομάδα από τη θέση του διαγωνίου, και όλοι με βοήθησαν σε αυτό. Αφιερώνω το βραβείο στα παιδιά μου, που είναι οι πρώτοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν πάντα, και φυσικά στους οπαδούς μας που πιστεύουν σε εμάς!".

Οι καλύτεροι της 1ης αγωνιστικής Volley League 2018-19

MVP ΒΙKOΣ COLA: Ιβάν Μαρκές (ΠΑΟΚ)
Πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (Π.Α.Ο.Κ.)
Διαγώνιος: Αλεξάνταρ Γκμίτροβιτς (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Ακραίοι: Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Γιάννης Ρουμελιωτάκης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
Λίμπερο: Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Π.ΑΟ.Κ.)
Κεντρικοί: Πέταρ Τουράνινιν (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Πέδρο Ρεκ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Διαβάστε ακόμη...