Με Φοίνικα Σύρου στην 6η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Σύρο για την αναμέτρηση με την ομάδα του Φοίνικα, στην 6η αγωνιστική της Volley League 2018-19.
Με Φοίνικα Σύρου στην 6η αγωνιστική

Ο ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας αποτελεί παρελθόν για το σύνολο του Σέρτζιου Στάνκου, που θέλει να συνεχίσει τις νίκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο, στο γήπεδο όπου πανηγύρισε το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του.

Οι ασπρόμαυροι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί του Παμβοχαϊκού, ενώ ο Φοίνικας Σύρου κέρδισε, με το ίδιο σκορ, την Κηφισιά εκτός έδρας.

Ο κεντρικός της ομάδας, Τάσος Γάτσης, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση...

"Η ομάδα προέρχεται από πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και μεγάλα ταξίδια. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και επικεντρωνόμαστε σε αυτό.

Τα συναισθήματα για μένα είναι κάπως περίεργα. Έχω ζήσει όμορφες στιγμές στο νησί, έχω κάνει φιλίες και χαίρομαι που επιστρέφω, έστω και ως αντίπαλος. Η αναμέτρηση με την ομάδα της Σύρου είναι δύσκολη. Ο Φοίνικας είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά μέσα στην έδρα της. Εμείς θα πάμε να παίξουμε συγκεντρωμένα, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη".

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Στις 25 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, σε πρωτάθλημα και play off της Volley League, ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα 14-11 στις νίκες.

Διαιτητές: Ονόπας, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Πέρρος
Επόπτες: Παπαδημητρίου, Βρούτσης, Γραμματεία: Κούτρα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 17:00, στο Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου "Δ.Βικέλας" και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε ακόμη...