Στην Πόλη για την πρόκριση

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς με την BSSK Κωνσταντινούπολης στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (Στάδιο Hidayet Turkoglu Spor Salonu 31/10, 16.00, ΟΤΕSports-ΗD7).
Στην Πόλη για την πρόκριση


Ο δικέφαλος με αβαντάζ της νίκης με 3-2 σετ στον πρώτο αγώνα θα προσπαθήσει να πάρει δεύτερη νίκη που θα τον οδηγήσει στον γ΄προκριματικό γύρο και στην αυλή των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης που είναι και ένας από τους μεγάλους στόχους της σεζόν. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στον γ΄προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει είτε την γερμανική Φρανκφούρτη του Βασίλη Κωστόπουλου, είτε την αυστριακή Ποσογίλνιτσα. Στον πρώτο αγώνα η γερμανική ομάδα νίκησε στην έδρα της 3-0 σετ και η ρεβάνς θα γίνει αύριο Τετάρτη 31/10 στις 18.00.

Μεγάλο πλήγμα για την ελληνική ομάδα είναι η απουσία του Ισραηλινού ακραίου Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ο οποίος στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή έπαθε διάστρεμμα βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Θα χάσει τον αγώνα ρεβάνς με την BSSK και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό και θα κάνει προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση με τον Φοίνικα στη Σύρο στις 17 Νοεμβρίου. Το θετικό για την ομάδα του Σέρτζιου Στάνκου είναι η σταδιακή άνοδος του Κουβανού Χιμένεθ ο οποίος και στον αυριανό αγώνα μαζί με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ θα επωμιστούν το δύσκολο ρόλο των ακραίων.

Η τουρκική ομάδα υπενθυμίζεται πως δεν έχει ξένους στο ρόστερ της αλλά έχει αρκετούς διεθνείς. Την Κυριακή για το τουρκικό πρωτάθλημα η BSSK έκανε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μιλάς Μπελεντιγιέσι με 3-0 (25-15, 25-09, 25-21). Στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά από 5 αγώνες η BSSK βρίσκεται στην 7η θέση με 3 νίκες και 2 ήττες.

Ο ΠΑΟΚ στον α΄προκριματικό γύρο νίκησε την ουγγρική Καζνιμπάρτσικα με 3-2 σετ και 3-0 σετ, ενώ η BBSK Κωνσταντινούπολης απέκλεισε την φινλανδική Σασταμάλα με δύο νίκες 3-2 σετ (εκτός έδρας) και 3-1 σετ στην Κωνσταντιούπολη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Βιμ Καμπρέ και ο Σέρβος Βλαντιμίρ Σιμόνοβιτς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το ΟΤΕSports-ΗD7 και το laola1.tv.

Διαβάστε ακόμη...