MVP των ημιτελικών ο Τακουρίδης

O διεθνής κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ (1-4) για το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» 2017-18.
MVP των ημιτελικών ο Τακουρίδης

O Γιάννης Τακουρίδης, και στους τρεις ημιτελικούς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Φοίνικα Σύρου, είχε κορυφαία απόδοση και ηγετική εμφάνιση για την ομάδα του. Στον πρώτο ημιτελικό που ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 σετ τον Φοίνικα σημείωσε 10 πόντους με 9/14 τελειωμένες επιθέσεις και 1 μπλοκ. Στον δεύτερο αγώνα που ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 σετ σημείωσε 9 πόντους με 6/9 επιθέσεις, 2 μπλοκ και 1 άσσο και στον καθοριστικό τρίτο ημιτελικό που ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 στη Σύρο σημείωσε 12 πόντους με 6/8 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 1 άσσο.

Είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του που ο Γιάννης Τακουρίδης αναδεικνύεται MVP Bίκος Cola αλλά η πρώτη με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, είναι ο δεύτερος αθλητής του ΠΑΟΚ που λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, μετά την διάκριση του Ραφαήλ Κουμεντάκη την 14η αγωνιστική. Συνολικά, είναι η 46 φορά που αθλητής του ΠΑΟΚ λαμβάνει την συγκεκριμένη διάκριση από την καθιέρωση του θεσμού το 1998.

Ο Γιάννης Τακουρίδης είπε για την διάκριση του:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος για αυτή την ατομική διάκριση. Τα δίνω όλα στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω δεθεί πολύ με τον ΠΑΟΚ. Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά αλλά στις κρίσιμες στιγμές δείξαμε τις δυνατότητες μας και την ψυχή μας. Πήραμε το κύπελλο και δείξαμε πως μπορούμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Οι ημιτελικοί είναι δύσκολη σειρά. Αν δεν έπαιζε καλά όλη η ομάδα δεν θα ήμουν MVP. Για αυτό ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους αφιερώνω αυτή τη διάκριση. Επίσης την αφιερώνων στον προπονητή μου και τους συνεργάτες του που με εμπιστεύονται ένα από τα μεγάλα κομμάτια της τακτικής. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε το καλύτερο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Η καλύτερη 7άδα της ημιτελικής φάσης

ΜVP: Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ)
Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρίζγκα (Ολυμπιακός)
Διαγώνιος: Νικολάι Ουτσίκοφ (ΠΑΟΚ)
Λίμπερο: Γιώργος Κάπελας (ΑΟΠ Κηφισιάς)
Κεντρικοί: Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός)
Ακραίοι: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ), Γιερούν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός)

Διαβάστε ακόμη...