«Τιμή να αγωνίζεσαι για τον τεράστιο ΠΑΟΚ!»

Η νεαρή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Αναστασία Νικολαΐδου, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr, για την φετινή επιτυχημένη σεζόν, για τα "μυστικά" της επιτυχίας της ομάδας, για
«Τιμή να αγωνίζεσαι για τον τεράστιο ΠΑΟΚ!»

την επόμενη κατηγορία, ενώ στο τέλος έδωσε και την συμβουλή της για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ.

1. Η πρώτη σου χρονιά στον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται επιτυχημένη. Πώς νιώθεις που πετύχατε τον στόχο σας και την άνοδο στην Pre League;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να παίζεις στον τεράστιο σύλλογο του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φλώρο και τον κ. Κωνσταντινίδη που με έφεραν στο τμήμα και έζησα όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές. Δεν θα μπορούσαμε να το πετύχουμε όλο αυτό αν δεν υπήρχε και η στήριξη της διοίκησης με τον κ.Αμοιρίδη να είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο ήταν αυτός ο οποίος φρόντισε για την μεταγραφή από την προηγούμενη ομάδα μου. Ζήσαμε όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου και αυτό οφείλεται στις συμπαίκτριές μου, τις οποίες θέλω να ευχαριστήσω για την όμορφη χρονιά που περάσαμε.Όσο για τις "στιγμές εντός γηπέδου" δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην τιμή που είχα να πασάρω και να συνεργαστώ με την Εύη Κυριακίδου. Η βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια ήταν πολύτιμη και σημαντική για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Την ημέρα του ημιτελικού και του τελικού ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν διπλα μας και έκαναν αυτές τις δύο μέρες πολύ ξεχωριστές. Θα μας μείνουν αξέχαστες!

2. Σε ένα άθλημα όπως το βόλεϊ ποιο είναι το μυστικό της "συνταγής" για να "βρίσκονται" οι παίκτριες μέσα στο γήπεδο;

Η συνεργασία, η συγκέντρωση και η πολύ σκληρή δουλειά, είναι τα βασικά συστατικά τα οποία όταν συνδυαστούν νομίζω μπορούν να φέρουν τον ρυθμό και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το άθλημα μας ειναι ομαδικό και απαιτεί την συνεργασία και την υπομονή. Όταν θέτεις ένα στόχο, που πάντα είναι η νίκη, οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος στον στόχο σου.

3. Νέα σεζόν - νεα κατηγορία... τι να περιμένουμε;

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στην Pre-league η οποία είναι μια πιο δύσκολη κατηγορία και θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να δείξει χαρακτήρα και να πετύχει τους στόχους της. Ακόμα είναι νωρίς βέβαια να μιλάμε για την νέα χρονιά. Το σίγουρο είναι ότι το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έκανε ένα βήμα παραπάνω.

4. Ποια είναι η συμβουλή σου στα νεαρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ;

Η άποψη μου είναι ότι όλα τα νεαρά αγόρια και κορίτσια θα έπρεπε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ζήσουν στιγμές μέσα στα γήπεδα.Εκτός απο τα πλεονεκτήματα της άσκησης και της φυσικής δραστηριότητας που προσφέρει ο αθλητισμός, ένα ομαδικό άθλημα καλλιεργεί την εμπιστοσύνη, την συγκέντρωση, τον έλεγχο συναισθημάτων, την φιλία, την επιμονή, την εργατικότητα, τον σεβασμό και πολλά άλλα. Ειδικά το άθλημα του βόλεϊ είναι από τα πιο ασφαλή αθλήματα καθώς δεν έχει καμία σωματική επαφή με τον αντίπαλο.

Διαβάστε ακόμη...