Έτοιμος για το 2-0 ο Πρωταθλητής

Δεύτερη αγωνιστική στην σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον τελικό.
Έτοιμος για το 2-0 ο Πρωταθλητής

Οι Πρωταθλητές, μετά την επικράτηση με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα, καλούνται να κάνουν το 2-0 απέναντι στον Φοίνικα Σύρου, ώστε να ταξιδέψουν στη Σύρο για να "τελειώσουν" την υπόθεση πρόκριση στο τελικό του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι δήλωσε:
"Η κούραση παίζει σημαντικό ρόλο αλλά πιο σημαντική είναι η διαχείριση. Κάθε ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους, όπως ΠΑΟΚ, αξιοποιεί όλους τους παίκτες του ρόστερ. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας και αυτό που μετράει είναι η νίκη με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Ακολουθεί ένα δύσκολο ταξίδι στη Σύρο όπου εκεί θα παίξουμε την πρόκριση. Το ιδανικό είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο λίγους αγώνες μέχρι τους τελικούς. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία, ειδικά στις στιγμές πίεσης. Μέχρι στιγμής έχουμε καλές αντιδράσεις στην πίεση και έτσι θέλω να συνεχίσουμε".

Σε 23 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 12-11.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena
(Παρασκευή 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr
Καταστήματα Γερμανός

Ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2017 στις 19:00, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την Web EΡΤ.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Βανδώρος
Επόπτες: Γιώγιου, Δρανίτσας, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Διαβάστε ακόμη...