Οι δηλώσεις των κυπελλούχων!

Αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας υπήρξαν δηλώσεις των πρωταγωνιστών της ομάδας του ΠΑΟΚ.
Οι δηλώσεις των κυπελλούχων!

Ο Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε:

"Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένα δώρο στον κόσμο της ομάδας και ιδιαίτερα στον αδικοχαμένο φίλαθλο του ΠΑΟΚ, στον Νάσο. Επίσης σε όλη την ομάδα, στο τιμ, στην διοίκηση, από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Δείξαμε τον απαραίτητο σεβασμό στον Ηρακλή, αλλά παράλληλα δείξαμε την δυναμή μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε Κυπελλούχοι και πανηγυρίζουμε όσο μας επιτρέπει ο χρόνος. Στόχος για την συνέχεια είναι να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας."

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παντακίδης είπε:

"Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον Νάσο και σε όλους όσους συμμετείχαν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος."

Στη συνέχεια ο Σωτήρης Σωτηρίου:

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, πραγματοποιήσαμε δύο πραγματικά πολύ καλές εμφανίσεις και το τρόπαιο είναι αφιερωμένο σε όλη την οικογένεια του Συλλόγου που λέγεται ΠΑΟΚ."

MVP της διοργάνωσης του φετινού φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας 2018 αναδείχθηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος δήλωσε με την σειρά του:

"Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του τροπαίου η οποία ήρθε μετά από σκληρή δουλειά όλων μας. Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη για την ομάδα, καθώς αυτό που παρακολουθήσατε είναι το μισόαπό αυτό που θα δείξουμε στο πρωτάθλημα."

Διαβάστε ακόμη...