Κύπελλο Ελλάδος: Η συνέντευξη τύπου

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, κ. Ντανιέλε Ρίτσι, και ο Θάνος Τερζής,εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ρόδου, με αφορμή την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2017-18.
Κύπελλο Ελλάδος: Η συνέντευξη τύπου

Ο προπονητής του Δικεφάλου εξέφρασε την αισιοδοξία του για πρόκριση στον τελικό και κατάκτηση του τροπαίου, δηλώνοντας:

«Είμαι ικανοποιημένος που βρισκόμαστε εδώ γιατί είναι σαν το σπίτι μου. Όλοι εδώ που είναι κοντά μου δούλεψαν εξαιρετικά και για αυτό νιώθω έτσι. Αυτό που εκπροσωπούμε σαν Σύλλογος είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα. Επίσης, είναι πολύ ενδιαφέρον που συμμετέχουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζω σαν ομάδα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, θα είναι ακόμα καλύτερα αν κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Γύρισα στην Ελλάδα και τώρα ζω ακόμα ένα Final-4. Θυμάμαι τότε υπήρχε πάνω από 15000 χιλιάδες κόσμος και έτσι εύχομαι να είναι και αύριο. Σίγουρα αυτοί που το διοργάνωσαν έκαναν απόλυτα καλή δουλειά. Είμαστε εδώ μόνο για να παίξουμε καλά. Ελπίζω ότι αύριο θα είμαστε σε καλή κατάσταση για τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά και πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα πετύχουμε τον σκοπό μας. Σεβόμαστε όλες τις υπόλοιπες ομάδες.»

Από την πλευρά των παικτών, ο Θάνος Τερζής ανέφερε:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Το γήπεδο είναι εντυπωσιακό. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στον ημιτελικό και θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας για να περάσουμε στον τελικό. Τα παιδιά που ήταν πέρυσι, αλλά και αυτοί που ήρθαν φέτος θα δώσουν το 100%.»

Διαβάστε ακόμη...