Αντιπαράθεση του ΠΑΟΚ με ΕΟΠΕ

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, σε μία άκαιρη χρονική στιγμή και συγκεκριμένα τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, η ΕΟΠΕ γνωστοποίησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής του
Αντιπαράθεση του ΠΑΟΚ με ΕΟΠΕ

Final 4 για τη διεξαγωγή του θεσμού μόνο με προσκλήσεις.

Αναλυτικά, η επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας είναι η ακόλουθη:

«Δουλειά έπιασε αμέσως η οργανωτική επιτροπή της Ρόδου για τη διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος 2018 στο ανδρικό βόλει, που θα γίνει στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Απριλίου, αντίστοιχα.

Η πρώτη της σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΟΠΑΡ, όπου ο πρόεδρος του και πρόεδρος της επιτροπής κ. Στέφανος Κυριαζής ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη για τις συντονισμένες προσπάθειες που έγιναν, ώστε η μεγάλη αυτή γιορτή του βόλει και του αθλητισμού να έρθει στη Ρόδο.

«Διεκδικήσαμε τη διοργάνωση με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα έχουμε πετύχει το στόχο μας», είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Η Ρόδος από τα αρχαία χρόνια είναι ένα αθλητικό νησί, με κατοίκους που λατρεύουν τον αθλητισμό. Μας παρουσιάστηκε μια ευκαιρία να δείξουμε και πάλι τι μπορούμε να κάνουμε σαν διοργανωτές και μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσουμε το όμορφο Παλαί Ντε Σπορ της Καλλιθέας. Να το ζωντανέψουμε. Η επιτυχία του Final 4 σίγουρα θα φέρει κι άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου στον ίδιο χώρο. Η εικόνα που θα περάσει προς τα έξω θα πρέπει να είναι πολύ καλή. Και μην ξεχνάμε ότι η όλη γιορτή των αγώνων θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ και θα καταγραφεί από πολλούς δημοσιογράφους διαφόρων Μέσων».

Μιλώντας σχετικά με το θέμα στο acpaok.gr, ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Κώστας Παϊσιάδης, δήλωσε: «H θέση του ΠΑΟΚ όπως την έχει ήδη εγγράφως εκφράσει στην Ομοσπονδία είναι η διοργάνωση ενός «ανοικτού» Final 4 με διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους των τεσσάρων φιναλίστ». Ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ τόνισε επίσης ότι: «δυσφορία μας προκαλεί το γεγονός της γνωστοποίησης- σε άκαιρη χρονική στιγμή, όπως είναι η δεύτερη μέρα του Πάσχα- της απόφασης της Οργανωτικής Επιτροπής, στην οποία σημειωτέον δεν συμμετέχουν εκπρόσωποι των ομάδων, αλλά οι τοπικοί φορείς για διοργάνωση του θεσμού μόνο με προσκλήσεις. Σε κάθε περίπτωση, από αύριο Τρίτη ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει εκ νέου στο θέμα, θεωρώντας ότι με καλή θέληση, μπορούν να παρθούν αποφάσεις που θα δείξουν ποιοι θέλουν τον κόσμο στα γήπεδα και ποιοι όχι».

Για το ίδιο θέμα, ο Α' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε στο acpaok.gr:
«Οι ημέρες των κλειστών Final 4 που γίνονται ενώπιον ολίγων εκλεκτών πρέπει οριστικά να τελειώσουν. Οι απονομές κυπέλλων ενώπιον συγγενών και φίλων, και για να γίνω πιο συγκεκριμένος ενώπιον ''εκλεκτών'' οπαδών του Ολυμπιακού, όπως έγινε στο Final 4 του ανδρικού χάντμπολ και στο Final 4 του γυναικείου μπάσκετ, αφού πρώτα είχαν τη σιγουριά ότι δε θα παρευρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ τους οποίους ''απέκλεισαν'' με κάθε μέσο, σε γεωγραφικά ''φιλικές'' έδρες, είναι εικόνα που δεν τιμάει κανέναν. Η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτά Final 4, με εισιτήρια, με τον κάθε εμπλεκόμενο φορέα και κάθε εμπλεκόμενη αρχή να δείχνει την απαραίτητη σύνεση, ούτως ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ στηρίζει απόλυτα την έγγραφη θέση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ προς την Ομοσπονδία για την έκδοση και διανομή μόνο κανονικών εισιτηρίων, χωρίς προσκλήσεις που καταλήγουν σε χέρια ''ημετέρων''».

Διαβάστε ακόμη...