Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έδειξε να είναι ο Ντανιέλε Ρίτσι, έπειτα από τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

Για τη σημερινή εμφάνιση: «Δεν ήταν απλό το πρώτο ματς για τα πλέι οφ, γιατί ακόμα δεν έχουμε μπει στο ρυθμό αυτών των αγώνων. Ο μεγάλος στόχος είναι ακόμα μακριά. Αισθανθήκαμε καλά σήμερα στην αναμέτρηση, κερδίσαμε εύκολα το πρώτο σετ, μετά είχαμε μια χαλαρότητα ωστόσο στη συνέχεια παίξαμε αρκετά καλά.

Για την επόμενη αναμέτρηση: «Θα πάμε Αθήνα με στόχο να τελειώσουμε αυτή την πρώτη σειρά των αγώνων, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα κρίσιμα ματς. Εμείς δουλεύουμε αρκετά καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα με τον Ηρακλή που ήμασταν αρκετά θετικοί. Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε διαφορετικά, αυτό θα κάνουμε και στην έδρα του Εθνικού.

Για τη συνέχεια της φετινής σεζόν: «Όλους αυτούς τους μήνες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει αγώνα, εμείς χάσαμε, έχουμε μια ιδέα ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά ματς απέναντι τους. Θα έχουμε έξι αγώνες εναντίον του Ολυμπιακού, αν κερδίσουμε τα τέσσερα, θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

 

Παναγιώτης Πελεκούδας: “Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Μετά την άνοδο από την Α2 έχτισε πολύ καλή ομάδα. Η διαφορά των στόχων ήταν φανερή, όμως ο Εθνικός έδειξε ότι έχει καλή ομάδα”.

Διαβάστε ακόμη...