Δηλώσεις μετά την... άνοδο!

Από acpaok.gr: Ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ γυναικών, κ. Κώστας Αμοιρίδης, μετά τη νίκη και την άνοδο στην Pre League, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:
Δηλώσεις μετά την... άνοδο!

«Μία απόλυτα πετυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της, ο στόχος επετεύχθη... Δουλεύοντας με πολύ μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουμε, πετύχαμε σε δύο χρονιά ισάριθμες ανόδους. Το ταξίδι που ξεκινήσαμε πέρυσι έχει ενδιάμεσο σταθμό μόνο την Pre League και τελική κατάληξη την Α1 Εθνική Κατηγορία, δε συμβιβαζόμαστε με τίποτε λιγότερο! Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, καθώς και όλους τους συνεργάτες μου. Συγχαρητήρια σε όλους!»

Από την πλευρά του, o Γενικός Αρχηγός του τμήματος, κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, δήλωσε επίσης στο acpaok.gr:

«Αξίζουν πολλά μπράβο στις αθλήτριές μας, στο τεχνικό τιμ και στη Διοίκηση που καταφέραμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία! Η Διοίκηση έκανε τα πάντα, στάθηκε από την αρχή δίπλα στην ομάδα! Ευχαριστώ απ' την καρδιά μου όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ της ευρύτερης περιοχής και ειδικότερα τους φιλάθλους της Δράμας, που μας στάθηκαν ολόψυχα από την αρχή σε αυτό το ονειρικό ταξίδι! Συγχαρητήρια σε όλους!»

Διαβάστε ακόμη...