Οι δηλώσεις του Ντανιέλε Ρίτσι

Ο Ντανιέλε Ρίτσι, στις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Νίκη Αιγινίου, αναφέρθηκε στη νίκη του Δικεφάλου, στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και στον Παναγιώτη Παπαδόπουλο.
Οι δηλώσεις του Ντανιέλε Ρίτσι

Οι δηλώσεις του...

"Δεν με νοιάζει ο τρόπος που κερδίσαμε αλλά η πρόκριση στο Final 4. Σήμερα, μπορούσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά. Είχαμε παίκτες στον αγώνα που δεν ήταν στο 100% και κάποια μικρά προβλήματα με τραυματισμούς, όπως του Πελεκούδα και του Τακουρίδη. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θεωρώ πως οι παίκτες μου έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Στο Final 4 θα βρίσκονται τέσσερα μεγάλα ονόματα, αν και θεωρώ πως δεν προκρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι τέσσερις αυτές ομάδες θα φέρουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Ξέρω ότι θα γίνει κλήρωση. Αυτό είναι λάθος κατά τη γνώμη μου. Θα προτιμούσα μια διαφορετική διαδικασία, γιατί όπως εμείς έτσι και ο Ολυμπιακός, εκπροσωπούμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και παίζουμε πολλά ματς. Ουσιαστικά οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα πρέπει να αρχίζουν να παίζουν στο Κύπελλο πολύ αργότερα, διότι οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, έχουν συνεχόμενα και πολλά παιχνίδια. Είναι δύσκολο να παίζεις τρία ματς κάθε εβδομάδα για τρεις μήνες.

Δεν με προβληματίζει ο αντίπαλος στον ημιτελικό. Όταν έρθει η κλήρωση θα δούμε. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στο τελικό θα έχουμε καλές πιθανότητες. Θα παίξουμε δυο παιχνίδια και αν εμείς έχουμε καλή απόδοση, τότε θα είμαστε κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου.

Στον Παναγιώτη (σσ. Παπαδόπουλος) εύχομαι μια καλή πορεία με την ομάδα του και να καταφέρουν να μπουν στα πλέι οφ. Ήταν μεγάλη χαρά που δούλεψα μαζί του. Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας που κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, δίνει το 100% . Στεναχωριέμαι για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να μείνει μαζί μας. Είναι καλύτερο για αυτόν, που θα έχει πιο ενεργό ρόλο σε μια καλή ομάδα. Του δίνω συγχαρητήρια και του εύχομαι ότι καλύτερο".

Διαβάστε ακόμη...