"Ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι, μετά τη νίκη του Δικεφάλου στη Χαλκίδα, δήλωσε:
"Ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη"

«Ξέραμε πως ο Ηρακλής Χαλκίδας είναι μία επικίνδυνη ομάδα που στη μέρα της μπορεί να απειλήσει και εμάς και τον Ολυμπιακό. Σήμερα εμείς εκμεταλευτήκαμε τα λάθη των αντιπάλων μας, ήμασταν σοβαροί και πήραμε τη νίκη χωρίς απώλειες. Πιεστήκαμε μόνο στο 2ο σετ αλλά όταν έπρεπε αντιδράσαμε σωστά αλλά ακόμα θέλω μεγαλύτερη βελτίωση Φεύγουμε με το τρίποντο και με την καλή εμάνιση. Θέλω στη συνέχεια να πιεστούμε και να δώσουμε μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι μας. Εχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση».

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Μέσα σε μία εβδομάδα δώσαμε τρεις δύσκολους αγώνες. Υπήρχε κούραση αλλά κάναμε άλλη μία νίκη και αυτό μετράει. Εκτός από το 2ο σετ που δεν ξεκινήσαμε καλά και ο Ηρακλής μας πίεσε καταφέραμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής του ΑΠΦΣ Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Δεν μας βγαίνει τίποτα. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε αλλά μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Καθοριστικό ήταν το 2ο σετ που προηγηθήκαμε 22-20 αλλά δε μπορέσαμε να το πάρουμε. Κάναμε άλλη μία ήττα αλλά με προβληματίζει η εμφάνιση. Εχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα, θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε σε μία καλή θέση στο πρωτάθλημα διότι ο στόχος μας είναι τα πλέι οφ».

Ο λίμπερο του Ηρακλή Θεόδωρος Τσαδήμας είπε: «Γνωρίζαμε πως θα έχουμε δύσκολο απόγευμα. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο σερβίς και ήταν πολύ καλύτερος από ότι στον Α΄γύρο. Καθοριστικό ήταν το 2ο σετ. Ηταν κλειδί για τον αγώνα. Αν ισοφαρίζαμε θα ήταν διαφορετική η εικόνα του αγώνα. Στο 3ο σετ δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή επιτυχία στην ευρωπαϊκή του πορεία».

Διαβάστε ακόμη...