Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, αντιμετωπίζει την ομάδα του Ολυμπιακού, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18.
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο γήπεδο όπου αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλητής Ελλάδος, με σκοπό να πετύχει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση επί του Ολυμπιακού, μειώνοντας παράλληλα ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή.

Οι Πειραιώτες με την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ στην 2η με 38 βαθμούς.

Σε σχέση με την προηγούμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, όπου οι ασπρόμαυροι ηττήθηκαν στο Παλατάκι με 1-3, η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι ενισχύθηκε με την απόκτηση του Έλληνα διεθνή ακραίου, Ραφαήλ Κουμεντάκη, που βρίσκει ολοένα καλύτερο ρυθμό, όπως επίσης του Νικολάι Ουτσίκοφ στη θέση του διαγώνιου, ο οποίος αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στην επίθεση, και του Κάσσανδρου Στίγγα στη θέση του κεντρικού.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ολοκληρώνεται με μια πρωινή προπόνηση το πρωί του Σαββάτου.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Mυλωνάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Γεωργόπουλος.
Επόπτες: Διαμάντης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2.

Διαβάστε ακόμη...