Παρουσιάστηκαν Κουμεντάκης και Ούτσικοφ

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018, η διοίκηση του Τ.Α.Π. παρουσίασε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τον Νικολάι Ούτσικοφ και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη.
Παρουσιάστηκαν Κουμεντάκης και Ούτσικοφ

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του τμήματος, κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

"Αρχικά, θέλω να πω ότι η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της Γερμανικής ομάδας δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς, λόγω της ομίχλης, καθυστέρησε η άφιξή τους και αναβάλλεται.

Με την σειρά μου, σας παρουσιάζω τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Η πρώτη μεταγραφή έγινε κλείνοντας τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και στην συνέχεια στραφήκαμε για τον διαγώνιο με τον Νικολάι Ουσίκοφ να είναι ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό του Χάρι Γκόμεζ. Και οι δύο παίκτες πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στα παιχνίδια που έρχονται με πρώτο και καλύτερο τον αυριανό αγώνα με την Φριντριχσχάφεν".

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο Νικολάι Ούτσικοφ ο οποίος ανέφερε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και ελπίζω στον επόμενο αγώνα να δείξουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Θεωρώ πως το σύνολο αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και οι πρώτες εικόνες από την Θεσσαλονίκη μόνο θετικές μπορώ να πω ότι είναι. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, καθώς έχω πλήρη ρυθμό και ευελπιστώ να το κάνω αύριο".

Από την πλευρά του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε:
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα πάμε πολύ καλά την φετινή σεζόν. Την ομάδα του ΠΑΟΚ την γνωρίζουν όλοι στον Ευρωπαϊκό χώρο και δεν δυσκολεύτηκα για να έρθω. Το κλίμα που υπάρχει εδώ είναι πολύ καλό και αυτό πιστεύω πως είναι και το πιο σημαντικό. Καθημερινά η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει πολύ. Όσοι περισσότεροι έρχονται στο γήπεδο και μας στηρίζουν τόσο καλύτερο είναι και για εμάς και ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν".

Διαβάστε ακόμη...