Ήττα με πολλά ελαφρυντικά...

Aπό acpaok.gr: Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση του 2ου υποομίλου του Β΄Ομίλου της Α2 Κατηγορίας, ο Δικέφαλος γνώρισε την πρώτη ήττα της περιόδου με 3-2 από την Ε.Α. Λαρίσης στη Νεάπολη το απόγευμα του Σαββάτου.
Ήττα με πολλά ελαφρυντικά...

Ο ΠΑΟΚ, αν και μπήκε στο παιχνίδι δυνατά με 0-2 στα πρώτα δύο σετ, τελικά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη, αφού στα επόμενα τρία σετ κατασταλτικό παράγοντα έπαιξε ο τραυματισμός της πασαδόρου του Δικεφάλου και έτσι η τοπική ομάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή, κερδίζοντας τελικά τον αγώνα με 3-2.

Στο τέταρτο σετ τραυματίστηκε η βασική πασαδόρος Αναστασία Νικολαΐδου, ενώ το libero της ομάδας Μαρτίνα Ξανθοπούλου απουσίαζε επίσης με τραυματισμό στο γόνατο με την κορασίδα Βίκυ Σανιώτη να την αντικαθιστά, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά με τη γυναικεία ομάδα στην Α2.

Ακριβής διάγνωση για τον τραυματισμό της αθλήτριας θα γίνει από το ιατρικό επιτελείο με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε καλή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους στις δύο αθλήτριές μας!

Ε.Α. Λαρίσης – ΠΑΟΚ: 3-2

Διαβάστε ακόμη...