"Διαγώνιος και ίσως ένας ακόμα παίκτης"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι μετά τη νίκη στο τάι μπρέικ στην Κηφισιά δήλωσε...
"Διαγώνιος και ίσως ένας ακόμα παίκτης"

«Αυτή την περίοδο δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σήμερα προστέθηκαν τα προβλήματα των τραυματισμών του Σαφράνοβιτς και του Σακόγλου. Για τον πρώτο θεωρώ ότι σε 3-4 μέρες θα είναι καλά, ενώ για τον δεύτερο μπορεί να απαιτηθεί διάστημα αποθεραπείας μεγαλύτερο από δύο εβδομάδες στο γαστροκνήμιο. Απόψε παίξαμε κάπως νευρικά και σίγουρα δεν κάναμε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση. Ίσως επηρεαστήκαμε ψυχολογικά από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και μας έδωσε ένα επιπλέον βάρος. Η Κηφισιά απόψε έπαιξε καλά και μας πίεσε, αλλά θα μπορούσαμε να φύγουμε με τρεις βαθμούς από το Ζηρίνειο. Η ομάδα δεν αγωνίστηκε πλήρης απόψε. Θα ενισχυθεί με τον διαγώνιο και ίσως με έναν ακόμα παίκτη.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Αντιδράσαμε μετά την κακή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο βασικός λόγος ήταν ότι επανήλθαν οι τραυματίες που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα ένα βαθμό ακόμα, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Ειδικότερα αν στο τάι μπρέικ δεν είχαμε κάνει τόσα λάθη, θα είχαμε καλύτερη τύχη. Θέλει δουλειά από εδώ και πέρα καθώς έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Εμείς που είμαστε λίγοι πρέπει να είμαστε και υγιείς».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε: «Όπως ήρθε το παιχνίδι απόψε θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση το γεγονός ότι πήραμε έναν βαθμό απέναντι στον πρωταθλητή. Εμείς για 12 αγωνιστικές αγωνιζόμαστε με μικρό ρόστερ 7-8 παικτών. Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Πιστεύω ότι η διοίκηση θα ενισχύσει την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο με θετικά αποτελέσματα. Το παιχνίδι απόψε κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

 

Διαβάστε ακόμη...