Ώρα Champions League για τον Δικέφαλο

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Δικεφάλου ξεκινά με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αντιμετωπίζουν την Ford Store Levoranta SASTAMALA για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Champions League Ανδρών 2017-18.
Ώρα Champions League για τον Δικέφαλο

Ο Δικέφαλος αναχώρησε χθες (3/12) με προορισμό το Ελσίνκι, από όπου μετέβη οδικώς στην πόλη Χαμεενλίνα. Την αποστολή των Πρωταθλητών συνοδεύουν ο αντιπρόεδρος του Τ.Α.Π., κ. Παϊσιάδης Κωνσταντίνος και γενικός αρχηγός της ομάδας, κ. Αχιλλέας Τζήκας.

Η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι θα προπονηθεί το απόγευμα (18:00) της Δευτέρας στο Jukolan koulu , ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Τρίτη (5/12) στις 12:00.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

"Είναι το πρώτο ματς στη φάση των ομίλων και θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Δεν γνωρίζουμε πολλά για την αντίπαλη ομάδα αλλά αυτό δεν λέει κάτι...Χρειάζεται προσοχή και σεκτικά και συγκεντρωμένα. Θέλουμε τη νίκη και μια καλή εμφάνιση. Θα μπούμε στο γήπεδο, θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να επιστρέψουμε με την νίκη".

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ford Store Levoranta SASTAMALA, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 05 Δεκεμβρίου στις 19:00.

Διαιτητές: SANTI Simone (Ιταλία), KOVALCHUK Andrii (Ουκρανία)

Διαβάστε ακόμη...