«Να μας στηρίξουν όπως μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ γνωρίζει»!

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το σημερινό (17:00 ΕΡΤ2) ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Volley League,
«Να μας στηρίξουν όπως μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ γνωρίζει»!

με τον παίκτη του Δικεφάλου Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, να δίνει το δικό του στίγμα για την μεγάλη αναμέτρηση μέσα από το SDNA.

Ο έμπειρος ακραίος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε για την αποψινή «μάχη» κόντρα στους «ερυθρόλευκους», τα προβλήματα που ταλαιπωρούν και αυτή την σεζόν τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε το δικό του κάλεσμα στους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων».

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην αρχίσει με την αλλαγή στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την έλευση του Ντανιέλε Ρίτσι, με τον Σαφράνοβιτς να σημειώνει ότι: «Σαφώς αλλάξανε κάποια πράγματα στην ομάδα μετά την αλλαγή του κόουτς.

Ο νέος προπονητής προσπαθεί να οργανώσει περισσότερο την ομάδα, την τακτική μας. Ακόμα και μέσα στην προπόνηση που κάνουμε υπάρχει κάποιος στόχος, κάνουμε σκληρή προετοιμασία τώρα, όπου ο καθένας θέλει να αποδείξει πράγματα, ακόμα και μέσα στις προπονήσεις!».

Σχετικά με την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό ανέφερε πως: «Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι. Πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό έτσι είναι, υπάρχει προσμονή για την αναμέτρηση. Όλοι μέσα στην ομάδα θέλουμε να δώσουμε το 100% και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, ο κόουτς προσπαθεί να βάλει τα δικά του συστήματα, έχουμε πίστη και θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο, απλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε να βγουν και τα συστήματα».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος την δεδομένη χρονική στιγμή, σημείωσε: «Θα έλεγα ναι. Είναι λίγο πιο έτοιμοι από εμάς, όπου είναι από την αρχή της προετοιμασίας όλοι μαζί και δεν είχανε προβλήματα. Εμείς έχουμε τα δικά μας θέματα, ο Γκόμεζ επιστρέφει σιγά σιγά, είναι σε καλό δρόμο για να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε και αυτό είναι πολύ θετικό.

Προσπαθεί να κάνει τα πάντα ώστε να επιστρέψει γρήγορα. Πρόσφατα όμως είχαμε και τον τραυματισμό του Σακόγλου, έχουμε παίξει φουλ μόνο σε δυο παιχνίδια μέχρι τώρα. Στην αρχή ξεκινήσαμε με τον Σακόγλου βασικό, μετά είχε το πρόβλημα στους κοιλιακούς και παίξαμε με τον Μαρτίνεζ διαγώνιο, οπότε καταλαβαίνεται ότι από αυτήν την άποψη, είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς».

Πρόσθεσε πως: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το καταλαβαίνουμε όλοι, όπου θα παίξουμε για το γόητρο, αλλά δεν θα κρίνει κάτι. Θα τσεκάρουμε τις δυνατότητες μας τώρα, είναι δυνατό παιχνίδι για εμάς αλλά δεν τελείωσε ο... κόσμος».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, όπου τόνισε: «Τους περιμένουμε! Πρέπει να έρθουν να μας στηρίξουν, όπως μόνο ο κόσμος του ΠΑΟΚ γνωρίζει! Όλα τα παιδιά στην ομάδα θεωρούμε ότι θα έχουμε μεγάλη ανταπόκριση από τους φιλάθλους μας, τους περιμένουμε ώστε να δημιουργήσουν μια δυνατή ατμόσφαιρα στο Παλατάκι».

Διαβάστε ακόμη...