Η κλήρωση του Champions League 2018

Χιλιάδες οπαδοί του βόλεϊ σε ολόκληρο τον κόσμο, αναμένεται να παρακολουθήσουν την κλήρωση των ομίλων του CEV Champions League 2018, που θα διεξαχθεί στη Μόσχα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στις 17:00 ώρα Ελλάδος.
Η κλήρωση του Champions League 2018

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν 20 ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι οκτώ που προκρίθηκαν στο δεύτερο και στον τρίτο γύρο, δημιουργώντας πέντε ομίλους (A-B-C-D-E) των τεσσάρων ομάδων.

Το τέταρτο γκρουπ περιλαμβάνει τις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν από τον 3ο προκριματικό γύρο, οι οποίες είναι η Lokomotiv NOVOSIBIRSK (RUS), η Sir Colussi Sicoma PERUGIA (ITA), η Fenerbahce SK ISTANBUL (TUR), η JASTRZEBSKI Wegiel (POL), η TOULOUSE VB (FRA), η NOLIKO MAASEIK (BEL), η VfB FRIEDRICHSHAFEN (GER) και η Ford Levoranta SASTAMALA (FIN). Οι τρεις από αυτές θα μεταφερθούν στο 3ο γκρουπ.

Το τρίτο γκρουπ περιλαμβάνει καλύτερες ομάδες των ομοσπονδιών που κατατάσσονται στις θέσεις 3-4 στον τελευταίο πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών κυπέλλων, την PGE Skra BELCHATOW (POL) και την Arkas IZMIR (TUR) καθώς επίσης και τις τρεις ομάδες του 4ου γκρουπ.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ, με τις πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδες των ομοσπονδιών που κατατάσσονται στις θέσεις 1-2 στον τελευταίο πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών κυπέλλων (Ρωσία και Ιταλία) και τις πρωταθλήτριες ομάδες της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ελλάδας. Το γκρουπ απαρτίζεται από την Dinamo MOSCOW (RUS), την TRENTINO Diatec (ΙΤΑ), την BERLIN Recycling Volleys (GER), την Knack ROESELARE (BEL), και τον ΠΑΟΚ (GRE).

Στο πρώτο γκρουπ συμπεριλήφθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των ομοσπονδιών που κατατάσσονται στις θέσεις 1-5 στον τελευταίο πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών κυπέλλων, δηλαδή Zenit KAZAN (RUS), Cucine Lube CIVITANOVA (ITA), Zaksa KEDZIERZYN-KOZLE (POL), Halkbank ANKARA (TUR) και CHAUMONT VB 52 Haute Marne (FRA).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι YouTube της CEV, στο Facebook και στο LAOLA1.tv.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...