Ο ΠΑΟΚ του 2017-2018

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ και το επιτελείο που θα εκπροσωπήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ, στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Ο ΠΑΟΚ του 2017-2018

Ήρθαν

Οι μεταγραφές των πρωταθλητών ξεκίνησαν με την απόκτηση του Matthias Valkiers από την CS Volei Municipal Zalau και ακολούθησαν του Παναγιώτη Πελεκούδα και του Θάνου Παπαδημητρίου από τον Παμβοχαϊκό, και αυτή του Νίκου Παπαγγελόπουλου από την Κηφισιά. Η διοίκηση ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές της κινήσεις με την απόκτηση του Ramon Renaldo Martinez Gion από την Palandöken Belediyes.

Στο προπονητικό τιμ ενσωματώθηκε ο Φρέντι Μπρουκς, που θα βρίσκεται στον πάγκο ως βοηθός προπονητής του Χόρχε Ελγκέτα, και ο γυμναστής Λάμπρος Δάνας.

Ανανέωσαν...
Στο αγωνιστικό τμήμα, η πρώτη ανανέωση για τον ΠΑΟΚ ήταν αυτή του προπονητή Χόρχε Ελγκέτα. Ακολούθησαν οι Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, Γιάννης Παντακίδης, Θανος Τερζής, Χάρης Σακόγλου, Σωτήρης Σωτηρίου και Γιάννης Τακουρίδης. Επίσης, συνεχίζουν, ο Ερνάρντο Γκόμεζ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης,ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο στατιστικολόγος της ομάδας Στέφανος Μανιώτης .

Στο τιμ των πρωταθλητών εντάχθηκε ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος ως team manager και υπεύθυνος CEV, ενώ το ιατρικό επιτελείο απαρτίζεται από τους ιατρούς Μάκη Λευκαδίτη και Διονύση Νικηφόρο και τους φυσιοθεραπευτές Δημήτρη Αυτοσμίδη και Κώστα Χατζή.

Διοικητικά, στο τιμόνι του τμήματος θα βρίσκονται ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Τσαλόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Παϊσιάδης, ο Αχιλλέας Τζίκας στη θέση του γενικού αρχηγού, η νομική σύμβουλος και μέλος του Α.Σ. κ. Κατερίνα Γιαννακοπούλου και ο Νότης Λίτσας. Στο επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο Αλεπίδης Θεόδωρος (Τμήμα Web/Επικοινωνίας), η Αντωνία Μανώλα (Γραμματεία/Τμήμα Εισιτηρίων) και ο Στέλιος Μπελεβεσλής (Τμήμα Marketing).

Αποχώρησαν...
Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι: Amaral Dante (Funvic/Taubaté), Vlado Petkovic, Sasa Starovic (Top Volley Latina), Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Γκαράς (Παμβοχαϊκός) και Νίκος Σμαραγδής. Αποχώρησαν, επίσης, ο βοηθός προπονητή Αντώνης Τάρλας, ο γυμναστής Δημήτρης Ιωαννίδης και η υπεύθυνη CEV Βίκυ Τσότσου.

Η Ομάδα
Πασαδόροι: Valkiers, Τερζής
Κεντρικοί: Παντακίδης, Τακουρίδης, Πελεκούδας, Παπαγγελόπουλος
Ακραίοι: Shafranovich, Παπαδόπουλος, Σωτηρίου, Ramon Renaldo Martinez Gion
Διαγώνιοι: Gomez, Σακόγλου
Λίμπερο: Παπαδημητρίου, Κωνσταντινίδης

Προπονητικό Team
Προπονητής : Χόρχε Ελγκέτα
Προπονητής Β΄: Φρέντι Μπρουκς
Στατιστικολόγος: Μανιώτης Στέφανος
Team Manager: Δημητρακόπουλος Δημήτριος
Γυμναστής: Δάνας Λάμπρος
Επικεφαλής Φυσιοθεραπευτής: Αυτοσμίδης Δημήτριος
Φυσιοθεραπευτής: Χατζής Κωνσταντίνος
Ιατροί: Λευκαδίτης Ευθύμιος , Νικηφόρος Διονύσιος

Διοίκηση/Επιτελείο
Πρόεδρος: Τσαλόπουλος Αντώνιος
Αντιπρόεδρος: Παϊσιάδης Κωνσταντίνος
Γενικός Αρχηγός: Τζίκας Αχιλλέας
Νομική Σύμβουλος/Μέλος: Γιαννακοπούλου Αικατερίνη
Μέλος: Λίτσας Παναγιώτης (Νότης)
Τμήμα Web/Επικοινωνίας: Αλεπίδης Θεόδωρος
Γραμματεία/Τμήμα Εισιτηρίων: Μανώλα Αντωνία
Τμήμα Marketing: Μπελεβεσλής Στυλιανός
Υπεύθυνος CEV: Δημητρακόπουλος Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη...