"Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο"

Ο λίμπερο του Δικεφάλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στο άριστο κλίμα και στους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ.
"Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο"

Οι δηλώσεις του:

"Η χρονιά έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Βρισκόμαστε ήδη στην 5η εβδομάδα της προετοιμασίας, όλοι οι αθλητές έχουν ενσωματωθεί κανονικά και το σημαντικό είναι πως δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Έχουμε παίξει ήδη κάποια φιλικά, στα οποία η ομάδα έδειξε καλά στοιχειά, αλλά και ότι δέχεται βελτίωση και σε κάποιους τομείς. Μπροστά μας υπάρχει ένα τριήμερο τουρνουά στη Σύρο, το οποίο αποτελεί το πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας. Θέλουμε να εστιάσουμε σε κάποια πράγματα έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι, όχι μόνο για την πρεμιέρα αλλά και για το μακρύ κύκλο αγώνων που μας περιμένει καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι στόχοι, όπως και κάθε χρόνο, παραμένουν οι ίδιοι. Να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους και μια ανάλογη πορεία στην Ευρώπη. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο. Εύχομαι να μείνουμε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τα μέγιστα!".

Διαβάστε ακόμη...