"Ήθελα να δω κάποια πράγματα στην ομάδα"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χόρχε Ελγκέτα και του προπονητή της Βοϊβοντίνα, Osmanac Nedsad, για τις δυο φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων.
"Ήθελα να δω κάποια πράγματα στην ομάδα"

Ο προπονητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην προετοιμασία των Πρωταθλητών αλλά και στο πρωτάθλημα, δηλώνοντας:

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι διότι δεν αλλάξαμε το πρόγραμμά μας. Στα δυο φιλικά με την Βοϊβοντίνα έπαιξαν όλοι οι παίκτες μας. Ήθελα να δω κάποια πράγματα στην ομάδα και να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Πιστεύω ότι ήταν δυο πολύ καλές και σημαντικές αναμετρήσεις.

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου. Δουλεύουμε δυνατά εδώ και πέντε εβδομάδες, χωρίς να αλλάξουμε κάτι σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ακόμη και σήμερα το πρωί οι παίκτες έκαναν βάρη. Μπορεί να φαινόμαστε "κουρασμένοι" αλλά πάμε καλά και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα περιμένω την πρώτη καλή ομάδα...και αυτή είναι η ομάδα της Κηφισιάς, στην πρώτη αγωνιστική".

Από την πλευρά του ο Osmanac Nedsad στάθηκε στην απειρία των νέων παικτών της ομάδας του δηλώνοντας:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΑΟΚ για την πρόσκληση και την φιλοξενία. Αυτά τα δυο παιχνίδια ήταν πολύ σημαντικά για εμάς. Χθες παίξαμε καλύτερα, σήμερα χάσαμε στις λεπτομέρειες.

Οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας ήταν αυτοί που στη διάρκεια των σετ του αγώνα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Σήμερα, πληρώσαμε την απειρία των νεαρών μας παικτών.

Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ, καλή επιτυχια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη".

Διαβάστε ακόμη...