Προκαλούν (και πάλι) τη νοημοσύνη μας!

Πέρασαν τόσες εβδομάδες και τελικά βρήκαν τον τρόπο να αποδείξουν για μια ακόμη φορά  πως στον ελληνικό αθλητισμό υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια ...
Προκαλούν (και πάλι) τη νοημοσύνη μας!

Ήταν 7 Μαΐου στο κλειστό του Ρέντη διεξαγόταν ο 5ος τελικός του πρωταθλήματος, σε αυτόν ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε αγωνιστικά τον γάβρο, κάτι που δεν άρεσε στους "επιστήμονες" οπαδούς του που θεώρησαν σκόπιμο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά!

Στον αγωνιστικό χώρο έπεσε ότι μπορούσε να πεταχτεί, οι παίκτες μας γλίτωσαν από τραυματισμούς κυρίως λόγω της απόστασης που είχαν από την εξέδρα, όμως η τιμωρία του γάβρου ήταν ένα πραγματικό ... χάδι! Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων, αντί για πέντε  τουλάχιστον και πρόστιμο το ιλιγγιώδες ποσό των 4.000 €!!!

Να σημειωθεί πως ο γάβρος ήταν υπότροπος (και πάλι από μεταξύ μας παιχνίδι!), διαφορετικά η ποινή θα ήταν ακόμη μικρότερη!!! 

Αναλυτικά η απόφαση...

Επιβάλλεται στο εγκαλούμενο ΤΑΑ Ολυμπιακός ΣΦΠ για τα επεισόδια στον τελικό στο κλειστό του Ρέντη στις 7.5.2017, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και κατά συγχώνευση των ανωτέρω χρηματικών ποινών το χρηματικό πρόστιμο των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000) ευρώ (αναλογική εφαρμογή άρθρου 13 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.).

Θαυμάστε τα έργα τους από διάφορες οπτικές γωνίες...

Διαβάστε ακόμη...