«Ακόμη πιο δυνατός!»

Η επιστροφή του Ερνάντο «Χάρι» Γκόμεζ στην αγωνιστική δράση, θα είναι ουσιαστικά σαν μία νέα μεγάλη μεταγραφή για τον πρωταθλητή Ελλάδας.
«Ακόμη πιο δυνατός!»

Ο Βενεζουελάνος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί πέρσι λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο αλλά δίνει μεγάλη μάχη για να επιστρέψει. Πάντως ο έμπειρος διαγώνιος, με τον τρόπο του και παίρνοντας άτυπα τον ρόλο του βοηθού του Χόρχε Ελγκέτα στα play off, βοήθησε ακόμη και χωρίς να αγωνίζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρσι . Ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να παίζει και να κερδίζει!

Χάρι ο κόσμος ρωτάει σε τι κατάσταση είσαι και πότε θα είσαι έτοιμος;

«Έχουν περάσει 4,5 μήνες από την εγχείρηση. Καθημερινά δουλεύω με φυσιοθεραπεία αλλά και με παιχνίδι με την μπάλα. Όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το πλάνο. Ο ώμος μου είναι σε καλή κατάσταση. Τον Αύγουστο που ξεκινάει η προετοιμασία θα είμαι έτοιμος για να προπονηθώ με την υπόλοιπη ομάδα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ήταν μία δύσκολη εγχείρηση».

Πως περνάει για σένα όλος αυτός ο καιρός;

«Τους δύο πρώτους μήνες μετά την εγχείρηση, ήταν πολύ δύσκολα για μένα. Κάθε μέρα έδινα την μάχη μου, με βοήθεια και από την οικογένεια μου. Ειδικά η γυναίκα μου, πάντα μου έλεγε να μην στεναχωριέμαι και πως θα καταφέρω να γυρίσω, όπως φυσικά με στήριξε και όλη η ομάδα, οι προπονητές και η διοίκηση. Μέσα από όλη αυτή τη δυσκολία, βγήκα πιο δυνατός. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενος, που βλέπω πως η δουλειά που κάνουμε φέρνει αποτελέσματα. Δεν αντέχω άλλο να μην αγωνίζομαι. Ένιωθα τόσο καιρό, σαν λιοντάρι στο κλουβί».

Έχεις επικοινωνία με τον προπονητή σου όλο αυτό τον καιρό;

«Φυσικά μιλάμε συχνά. Μου έχει πει, πως πιστεύει σε μένα».

Ένα μήνυμα τον κόσμο;

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη τους, όπως και όλους όσους δεν πιστεύουν ότι θα καταφέρω να επιστρέψω, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν και αυτοί. Τους ευχαριστώ και αυτούς, γιατί είναι μεγάλο κίνητρο για μένα, να τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος. Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ότι είμαι σε καλή κατάσταση, ότι ανυπομονώ να επιστρέψω. Αν ο Θεός το θελήσει, όχι μόνο θα επιστρέψω με την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και θα κερδίσω τίτλους. Για αυτό άλλωστε γύρισα πέρσι».

Πως βλέπεις τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας;

«Είναι φυσικό να γίνονται αλλαγές . Κάθε φορά στεναχωριόμαστε όταν φεύγουν κάποιοι συμπαίκτες μας αλλά αυτά είναι μέσα στον επαγγελματικό αθλητισμό. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την συνεργασία μας, και επίσης να καλωσορίσουμε τους νέους παίκτες. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι πρώτα να είναι οικογένεια, να είμαστε μία γροθιά. Έτσι έρχονται οι επιτυχίες. Πιστεύω πως και φέτος θα είμαστε δυνατοί!».

Διαβάστε ακόμη...