"Η ομάδα έδειξε την προσωπικότητά της"

Ο λίμπερο του Δικεφάλου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, στην πρώτη σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ και για τις έντονες στιγμές που έζησε με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
"Η ομάδα έδειξε την προσωπικότητά της"

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την πρώτη χρονιά στον Δικέφαλο...
“Πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ…και μετά από αυτό το φινάλε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος τα συναισθήματα είναι μόνο θετικά και μοναδικά. Είναι ο πρώτος μου τίτλος και κάτι που θα θυμάμαι για πάντα! Με όλους τους προπονητές συνεργαστήκαμε άψογα και δουλέψαμε πολύ μέσα στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ, τον καθένα ξεχωριστά, για την βοήθεια και τις ευκαιρίες που μου έδωσαν!”.

Για τη χρονιά που πέρασε…
“Από τη χρονιά που μας πέρασε κρατώ ότι η ομάδα είχε πολλές δύσκολες στιγμές, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω αποτελεσμάτων, αλλά στο τέλος έδειξε την προσωπικότητά της και τα καταφέραμε. Αυτό που μένει πλέον είναι ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει για 3η χρονιά πρωταθλητής!”.

Για την Ευρώπη…
“Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων μετά από αυτές τις 3 εκπληκτικές σεζόν. Η διοίκηση δουλεύει σοβαρά και πολύ οργανωτικά, όποτε πιστεύω πως με την βοήθεια και των χορηγών μας, αλλά φυσικά και τη στήριξη του κόσμου μας, το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη δε θα αργήσει να γίνει”.

Για με τη νέα σεζόν…
“Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος με όλα εδώ. Είναι χαρά μου που συνεχίζω”.

Για τον κόσμο…
“Η στήριξη του κόσμου αποτελεί μεγάλο μέρος της επιτυχίας της ομάδας και στη σεζόν που έρχεται τους θέλουμε δυναμικούς και πάλι κοντά μας!”.

Διαβάστε ακόμη...