«Θέλω να μείνω..»

Απο paok24.com : Για την δύσκολη σεζόν που ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, το... break τίτλου αλλά και για τις στιγμές δόξας που βιώνει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο πολυτιμότερος της σεζόν, Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς.
«Θέλω να μείνω..»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν ζει τις πιο ωραίες στιγμές της καριέρας του: "Είναι σίγουρα από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας δίνει δύναμη, εκτιμά αυτό που κάναμε, μας γεμίζει χαρά...".

Για τον αν ήταν έκπληξη για εκείνον το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ μέσα από μια δύσκολη χρονια:  "Δεν είναι έκπληξη για μένα που πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι κάτι που δεν το περίμενα. Πάντα πίστευα στις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι το φαβορί γιατί καθ΄όλη την διάρκεια της σεζον είχαν μόλις μία ήττα, αν θυμάμαι καλά. Ήταν δύσκολο αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟΚ και σε ψυχολογικό κομμάτι καθώς είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, ακόμη και στο Κύπελλο, και αυτό δημιουργούσε δύσκολες συνθήκες. Στο τέλος όμως τα καταφέραμε".

Για την εντυπωσιακή σειρά των αγώνων: "Σίγουρα ήταν μια περίεργη σειρά αγώνων και για μένα. Δεν είναι τόσο σημαντικό όμως πόσο υψηλού επιπέδου βόλεϊ θα παίξεις σε αυτά τα παιχνίδια, όλα είναι στο μυαλό. Είχαμε λίγη πίεση στην έδρα μας και ίσως αυτό να μας επηρέασε, ωστόσο, το σημαντικό είναι πως δείξαμε συγκέντρωση στο τέλος. Είχαμε αυτοπεποίθηση και νοοτροπία που έφερε το πρωτάθλημα..."

Για τις στιγμές δόξας που ζει με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν πολύ σπέσιαλ αυτό που έζησα στον ΠΑΟΚ. Ήξερα -όταν ήρθα- πως μιλάμε για ένα μεγάλο κλαμπ αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο τρόπαιο. Και τελικά κατακτήσαμε πρωτάθλημα, κύπελλο, πρωτάθλημα, τρόπαια... Γράψαμε ιστορία. Από ένα σημείο και μετά, η οικογένεια μου είναι το πρώτο μου σπίτι και δεύτερο έγινε ο ΠΑΟΚ".

Για τη δήλωση του στη φιέστα του ΠΑΟΚ, πως δεν έχει να πάει πουθενά: "Δεν έχουμε κάνει κάποια επίσημη συζήτηση με τον ΠΑΟΚ, είναι ξεκάθαρο πως θέλω να μείνω, έχω την αίσθηση πως και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να μείνω. Τις επόμενες 2-3 ημέρες θα ξέρουμε τι θα συμβεί".

Διαβάστε ακόμη...