Η απονομή του πρωταθλήματος ...

Η ώρα της στέψης για την πρωταθλήτρια ομάδα volley του ΠΑΟΚ, έφτασε! 
Η απονομή του πρωταθλήματος ...

Πραγματοποιήθηκε στην PAOK Sports Arena, η απονομή του πρωταθλήματος στους παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα, κάτι που δε στάθηκε δυνατόν να συμβεί στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" λόγω των ...επιστημόνων!

Ο Γιάννης Παντακίδης σε δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού τόνισε μεταξύ των άλλων πως αυτό ο τίτλος ήρθε πιο δύσκολα από όλους τους δύο, και ήρθε λόγω της μεγάλης θέλησης των παικτών. Η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της μέσα στη σεζόν αλλά όταν έπρεπε έδειξε χαρακτήρα!

Σάσα Στάροβιτς: "Είμαι πολύ χαρούμενος είναι ένας τίτλος για τον οποίον παλέψαμε για να τον πάρουμε"

Απών από την εκδήλωση θα είναι ο Αμαράλ Ντάντε, που χτες ταξίδεψε για την πατρίδα του!

18:05 Περισσότεροι από 600 φίλοι του ΠΑΟΚ στο κλειστό με την προσέλευση να συνεχίζεται

18:30 Στο γήπεδο οι πρωταθλητές που αποθεώνονται από τον κόσμο! Είναι πραγματικά κρίμα που το γήπεδο δεν είναι γεμάτο σε μια γιορτή γεμάτη ΠΑΟΚ!

Τερζής - Τακουρίδης - Γκόμεζ κρατάνε στα χέρια τους από ένα κύπελλο πρωταθλήματος!

18:36 Και η νταμπλούχος γυναικεία ομάδα Volley στο γήπεδο! Μάλιστα σε λίγο θα υπάρξει ένα φιλικό σετ ανάμεσα στις δύο ομάδες

Θανάσης Κατσαρής: "Το καλό τρίτωσε. Ξεκινάει μια καινούρια τριετία με μεγαλύτερους στόχους. Ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει και στην Ευρώπη έχοντας και τη συμπαράσταση του κ. Σαββίδη. Αυτός ο 3ος τίτλος ήριε σε μια χρονιά με αντιξοότητες. Για αυτό ο τίτλος έχει μεγαλύτερη αξία, τον πετύχαμε με την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή, μέσα στο σπίτι του αντιπάλους μας, για τον οποίον όλοι έλεγαν πως είναι καλύτερος του ΠΑΟΚ. Αυτό που με δίδαξε η χρονιά είναι το ποτέ μη λες ποτέ!"

18:45 Ένας ένας παρουσιάζονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο παρκέ και κάνουν μια σύντομη δήλωση ο καθένας... Η αρχή έγινε με τον Βλάντο Πέτκοβιτς, ακολούθησαν οι Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Γκαράς (γεια σου Γκαρά, Γκαρά γ@μώ τον Πειραιά), Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Θάνος Τερζής, Σάσα Στάροβιτς, Χάρης Σακόγλου, Σωτήρης Σωτηρίου, Ανδρέας Ανδρεάδης, Χάρι Γκόμεζ μέσα σε αποθέωση, Νίκος Σμαραγδής (ο 9ος τίτλος του), Γιάννης Τακουρίδης, Πάνος Παπαδόπουλος, ο τεράστιος Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς (ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παικταρά που αποθεώνεται!!!), Αμαράλ Ντάντε (απουσίαζε), Χόρχε Ελγκέτα, ζεστό χειροκρότημα για τον άνθρωπο που άλλαξε την ομάδα το τελευταίο διάστημα, Αντώνης Τάρλας (συνεργάτης του Ελγκέτα) 

19:05 Απονέμεται στον Σαφράνοβιτς ο τίτλος του MVP του πρωταθλήματος

19:07 Υπό τους ήχους του "Σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα", γίνεται η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες μας!

19:12 Ο Κώστας Παϊσιάδης (εκπροσωπώντας τον ΕΣΑΠ) παραδίδει την κούπα στον Αντώνη Τσαλόπουλο και αυτός με τη σειρά του στην ομάδα! Ο ΠΑΟΚ (για όσους δεν τον νιώσανε ακόμη, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE!!!) 

Στιγμές ανεπανάληπτες, στιγμές γεμάτες ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...