«Μυθική χρονιά με ωραίο φινάλε»

Στον ARENA FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παϊσιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά -την οποία χαρακτήρισε μυθική- που κατέληξε σε ακόμη ένα πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ.
«Μυθική χρονιά με ωραίο φινάλε»

Παράλληλα, το μέλος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ σχολίασε όλα όσα έγιναν στους τελικούς με τον Ολυμπιακό ενώ στο τέλος κάλεσε τον κόσμο σήμερα (18:00) στο Παλατάκι για να πανηγυρίσει τον τίτλο όπως του αρμόζει.

Αναλυτικά ο Κώστας Παϊσιάδης μίλησε για:

-το γεγονός πως είναι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, είπε: «Είναι κι αυτό ένα ρεκόρ για αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Το σημαντικό είναι όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ να βρίσκονται σε κορυφαίο επίπεδο. Μακάρι να το καταφέρουμε και τα επόμενα χρόνια. Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί κορωνίδα για το σωματείο ΠΑΟΚ».

-το ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν πιο έξαλλα κι από το ποδοσφαιρικό Κύπελλο το πρωτάθλημα του Βόλεϊ, τόνισε: «Εντάξει, αυτό φάνηκε κι από την χαρά του Ιβάν Σαββίδη που ήρθε να υποδεχθεί την ομάδα στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Ήταν για το ποδοσφαιρικό τμήμα μεγάλη τιμή και χαρά η επιτυχία του Βόλεϊ».

Όσο για τον κόσμο, επεσήμανε: «Μιλώντας για τον κόσμο, φάνηκε πόσο σημαντικό ήταν γι αυτούς κι από την υποδοχή που επεφύλασσε στα παιδιά στο αεροδρόμιο. Ο κόσμος ένα διήμερο ήταν σε ένα παραλήρημα ενθουσιασμού. Κι αυτό διότι δεν ήταν ότι κερδίσαμε ένα πρωτάθλημα μέσα από δύο μπρέικ αλλά σε συνδυασμό με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στου Ρέντη. Υπήρχαν 3.000 Ολυμπιακοί που ήταν «κρεμασμένοι» κι έτοιμοι να πάρουν το τρόπαιο και να πάνε να το γιορτάσουν με την ποδοσφαιρική ομάδα. Μάλιστα, από ότι έμαθα στο 4ο σετ ήταν να έρθει ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά του είπαν πως κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Μέσα από όλα αυτά φαίνεται πως ο τίτλος ήταν πολύ σημαντικός».

-τα σκαμπανεβάσματα και τις αναποδιές της σεζόν, υπογράμμισε: «Η χρονιά αυτή είναι μυθική και είναι ευλογία για μας που την ζήσαμε με αυτό το φινάλε. Αυτό που πρέπει να πω για σήμερα είναι ότι θα είναι μια τιμή για τα παιδιά να έρθει ο κόσμος να χαρεί και να πανηγυρίσει διότι αναγκαστήκαμε να δώσουμε το τρόπαιο στα αποδυτήρια. Είναι ντροπή για τον αθλητισμό αυτό το πράγμα. Ας τα δει ο Υπουργός, ας τα δουν οι εισαγγελείς αλλά και οι δικαστές. Ας δούνε το ποιος αντέχει την ήττα γιατί πάρα πολύ σημαντικό. Στον αθλητισμό δεν υπάρχει μόνο η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Το πώς δέχεσαι την ήττα σαν αθλητής ή φίλαθλος δείχνει και την ποιότητά σου. Δυστυχώς σε αυτές τις εξετάσεις ο Ολυμπιακός είναι μονίμως στάσιμος. Και σε επίπεδο αθλητών και σε επίπεδο κόσμου. Και θα σας το εξηγήσω. Ο κόσμος είναι κόσμος, έσπασε τα πάντα κι αν μπορούσε θα σκότωνε και τους αθλητές του ΠΑΟΚ. Οι αθλητές όμως του Ολυμπιακού (όχι όλοι φυσικά) στάθηκαν ανώριμα. Με τις δηλώσεις τους προκάλεσαν μετά τον 4ο τελικό και ήταν αυτοί που δώσανε κίνητρο και στα δικά μας παιδιά να βγάλουν αυτόν τον εγωισμό στο 5ο παιχνίδι και να τους πάρουν το πρωτάθλημα σαν κύριοι», ανέφερε για να συνεχίσει:

«Εμάς σαν διοίκηση μας βάλανε να καθίσουμε μέσα στον κόσμο του Ολυμπιακού και κινδυνεύαμε. Στην θέση την οποία καθόμασταν συνήθως βάλανε τους χειρότερος οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι μόλις τελείωσε το παιχνίδι απείχανε 4 μέτρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, πετούσαν ότι βρίσκανε κι απειλούσαν να φτάσουν ως τον πάγκο. Εγώ τα είπα στους διαιτητές, τα είπα και στους διευθυντές. Εμείς δεν θέλαμε να χαρούμε ούτε να ξευτελίσουμε τον Ολυμπιακό, λέγοντας το σηκώσαμε στον Πειραιά κλπ. Αλλά αυτό είχε η μοίρα. Ήρθε ο ΠΑΟΚ εκεί και τους κέρδισε, αν δεν τον αντέχεις μην συμμετέχεις. Ο ΠΑΟΚ έχασε στο 4ο ματς στο Παλατάκι με 7.500 κόσμο και δεν έγινε τίποτα».

-Για τον Ντάντε: «Ο Ντάντε και στην ήττα και στους πανηγυρισμένους είναι το ίδιο συνεσταλμένος. Παρ΄όλα αυτά, στην υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο μπήκε στο κλίμα των ΠΑΟΚτσήδων. Φώναζε συνθήματα ενώ άναψε μέχρι και πυρσούς.

-Για το τι πρέπει να ξέρει ο κόσμος που θα έρθει στη φιέστα: « Θα γίνει μια ωραία εκδήλωση για όλους. Θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα ενώ ο κόσμος στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...