«MVP όλη η ομάδα»

Δηλώσεις έκαναν ο Προπονητής του ΠΑΟΚ, Χορχέ Ελγκέτα αλλά και οι Γκαρας, Σακόγλου, Ανδρεάδης, Σμαραγδής και Ερνάντο Γκόμεζ!
«MVP όλη η ομάδα»

Αναλυτικότερα ο Προπονητής του Δικεφάλου είπε: «Το αφιερώνω στη διοίκηση και στον πρόεδρο που πίστεψε σε μένα. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά από την πρώτη στιγμή. Δεν το βάλαμε κάτω ακόμα και μετά την απώλεια του τέταρτου τελικου στην έδρα μας. MVP είναι όλη η ομάδα».

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς που πήρε τον τρίτο τίτλο πρωταθλήματος είπε: «Ήμασταν αποφασισμένοι. Μετά το 0-3 στην έδρα μας είχαμε άλλη μια ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθηλα. Με τον Σασα τραυματία ο Χάρης τα πήγε πολύ καλλα, ενώ έχει βγάλει έναν γύρο βασικός. Ήρθαμε πέρσι μας πετούσαν αντικείμενα, το ίδιο προπερσι. Μας είπαν λούζερ και αγοράκια. Εμείς μιλάμε μέσα στο γήπεδο».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Χάρης Σακόγλου είπε: «Όλα τα παιδιά πρωταγωνίστησαν. Θυμάμαι που σας έλεγα πως το όνειρο μου να πάρω πρωτάθλημα με μένα βασικό. Έγινε πολύ γρήγορα. Ευχαριστώ το Θεό και την οικογένειά μου. Πιστεύουμε στην ομάδα, είχε τις δυνατότητες να παίξει καλά και το δείξαμε σήμερα».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στο γιο μου που μου είπε: «μπαμπά θέλω να πάρεις πρωτάθλημα», στον πατέρα μου και στη σύζυγό μου.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Νίκος Σμαραγδής που έγραψε ιστορία με 9 τίτλους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες είπε: «Αμφισβητηθήκαμε σαν ομάδα, αλλά το πήραμε δίκαια. Έχει μεγάλη αξία γιατί το πήραμε στο Ρέντη. Είχαμε το ψυχολογικό μειονέκτημα, αλλά ότι δεν κάναμε το Παλατάκι το κάναμε τώρα».

Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ Ερνάντο Γκόμεζ δήλωσε: «Είμαστε πρωταθλητές. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμού και αλλάξαμε προπονητή. Και οι δύο προπονητές είναι στην καρδιά μου. Είμαι παίκτης και όχι βοηθός προπονητής και θα επιστρέψω.

Διαβάστε ακόμη...