Δύο εισιτήρια για τον τελικό της Πέμπτης!

Σήμερα στις 19:00, εκπομπή στο PAOKMANIA web radio, εκτός των άλλων που θα ακούσετε, θα γίνει κλήρωση για δύο εισιτήρια για τον τελικό της Πέμπτης!
Δύο εισιτήρια για τον τελικό της Πέμπτης!

Μέχρι τότε, ποιος ξέρει, μπορεί να βρεθεί τίποτα και για τον τελικό του Σαββάτου, αλλά αυτό δεν μπορεί να το υποσχεθεί, ούτε ο Γιώργος ο Σαββίδης...

Για αυτό λοιπόν, παρακαλούμε τα μέλη, να αφήσουν από κάτω ένα μήνυμα του στυλ, "θα είμαι και εγώ στο παλατάκι την Πέμπτη" , ώστε να καταγραφούν και να μπουν στην κλήρωση.

Απαραίτητη η παρουσία στην διαδικτυακή εκπομπή, την ώρα της κλήρωσης, ώστε να δοθούν οι κατευθύνσεις για την παραλαβή των εισιτηρίων.

Αφήστε μήνυμα από κάτω και ελάτε Παλατάκι να βγάλουμε λαρύγγια για να σηκώσουμε την 3η σερί κούπα! Συμμετοχές μέχρι την έναρξη της εκπομπής.

Link για το topic του διαγωνισμού. Όσοι δεν είστε εγγεγραμμένα μέλη μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τη διαδικασία που θα βρείτε ΕΔΩ.

Link για το Paokmania Web Radio. Λίγη ώρα πριν την εκπομπή θα υπάρξει κείμενο στο paokmania.gr με αναλυτικές οδηγίες για το πως θα μπορέσετε να το ακούσετε σε μια εξαιρετικά απλή διαδικασία!

Διαβάστε ακόμη...