Θέλουν το νταμπλ!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών δίνει τον τελευταίο αγώνα της για τη φετινή σεζόν την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 19:00
Θέλουν το νταμπλ!

στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.. Η ομάδα κατάφερε αήττητη να φτάσει ως τον τελικό του Πρωταθλήματος και να πετύχει την άνοδό της στην Α2, επομένως τώρα θα προσπαθήσει να κάνει το νταμπλ, με την κατάκτηση του κυπέλλου. Τα κορίτσια του Κώστα Ιωαννίδη χρειάζονται τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα τους στον τελικό, να τις στηρίξει και να γιορτάσει μαζί τους.

Για τον τελικό Κυπέλλου της Τετάρτης, μίλησαν αποκλειστικά στο acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, η αρχηγός και ο Υπεύθυνος του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών.

Ο προπονητής, Κώστας Ιωαννίδης, δήλωσε:

«Καλούμε τον κόσμο μας την Τετάρτη 3 Μαΐου και ώρα 19:00 στο ΕΑΚ Νεάπολης (Περιοχή Στρεμπενιώτη) για τον τελικό του Κυπέλλου της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. με αντίπαλο τον Μυγδονιακό, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με την κατάκτηση και ενός ακόμη τροπαίου, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης -και μάλιστα αήττητη- στη φετινή αγωνιστική περίοδο και την άνοδό μας στην Α2 από την Β' Εθνική Κατηγορία.»

Η αρχηγός της ομάδας, Μαρία Κοτέογλου από την πλευρά της:

«Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος της ομάδας ήταν διπλός, πρωτάθλημα και κύπελλο! Ο πρώτος έχει ήδη πραγματοποιηθεί, οπότε τώρα πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία να πραγματοποιήσουμε και τον δεύτερο! Δουλέψαμε όλη την χρόνια πολύ σκληρά για τους στόχους μας και περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει να μας στηρίξει και να σηκώσουμε μαζί και το δεύτερο κύπελλο.»

Ο Υπεύθυνος της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών, κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης τόνισε:

«Το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ ως θεσμός είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση και ως επί το πλείστον έχει απόλυτη επιτυχία τόσο από πλευράς προσέλευσης του κόσμου όσο και από οργανωτικής άποψης. Ήταν στόχος μας να φτάσουμε στον τελικό και αυτό κάναμε. Αισθάνομαι θαυμασμό και υπερηφάνεια για την ομάδα μας, για τη μέχρι τώρα πορεία της! Αναμφίβολα παίζουμε στον τελικό του Κυπέλλου με ένα δυνατό αντίπαλο (Μυγδονιακό).

Επιθυμούμε να γίνει ο καλύτερος τελικός των τελευταίων ετών και να αποτελέσει διαφήμιση για το γυναικείο βόλεϊ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος από την καταπληκτική και υψηλού επιπέδου έμπειρη ομάδα μας ότι αυτή θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να παρουσιάσει πολύ όμορφο και εξαιρετικό θέαμα στη σάλα, ώστε να ικανοποιήσει όλους τους φιλάθλους που θα προσέλθουν. Ο ΠΑΟΚ αγαπάει και στηρίζει το γυναικείο βόλεϊ. Ο Αθλητισμός είναι παράλληλα και πολιτισμός. Κάθε οικογένεια πρέπει να μπορεί να έρθει με το παιδάκι της για να δει αθλήτριες και μεγάλες παίκτριες ώστε να μπορεί και αυτό στη συνέχεια να έχει εικόνες, παραστάσεις και πρότυπα για να αθλείται και να προοδεύει.

Η υποστήριξη της Ομάδας από τους φίλους του ΠΑΟΚ θέλω να πιστεύω ότι θεωρείται δεδομένη και ως εκ τούτου αναμένουμε τους φίλους της Ομάδας να κατακλύσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν, δημιουργώντας με την παρουσία τους μια φανταστική ατμόσφαιρα, στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε και το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ, όπως έγινε και με το φετινό πρωτάθλημα με την κατάκτηση δηλ. της πρώτης θέσης και την άνοδο της Ομάδας στην Α2 κατηγορία αήττητη!»

Διαβάστε ακόμη...