"Να απολαύσουμε τη διαδρομή!"

Ο Αντώνης Τάρλας, συνεργάτης του Χόρχε Ελγκέτα, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τ.Α.Π.,
"Να απολαύσουμε τη διαδρομή!"

αναφέρθηκε στις αλλαγές που βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας, στη διαδικασία των τελικών, και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του

"Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς. Από την αρχή επιδιώξαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία και να δώσουμε έμφαση σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού, τα οποία θεωρήσαμε ότι μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη εικόνα της ομάδας και στην αυτοπεποίθηση, όπως το σέρβις μας, το μπλοκ-άμυνα...και να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα στη free ball.

Μέχρι τώρα δείξαμε τα στοιχεία αυτά στα παιχνίδια που παίξαμε. Αυτό είναι κάτι που ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας και δεν αποτελεί έκπληξη, για εμάς, που βλέπουμε καθημερινά την ομάδα να βελτιώνεται και τελικά έφτασε στους τελικούς.

Οι διαδικασία των τελικών, είναι μια άλλη ιστορία. Εμείς βαδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι σημαντικό να κρατάμε από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, την ισορροπία και την τακτική μας . Στο τέλος θα κάνουμε αποτίμηση και θα δούμε τι κερδίσαμε από αυτά τα παιχνίδια.

Αναμφίβολα ο κόσμος θα μας βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να μας στηρίξουν και σε αυτά τα κρίσιμα ματς. Όταν παίζεις σε γεμάτη έδρα, παίζεις με έναν παραπάνω παίκτη.

Το σημαντικό είναι να απολαύσουμε τη διαδρομή, να μην βιαζόμαστε και πολύ πιθανόν το τέλος να είναι ευχάριστο!".

Διαβάστε ακόμη...