«Με Στάροβιτς στους τελικούς»

Ο Κώστας Παϊσιάδης, αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ μίλησε στον ArenaFM 89.4 μετά την πρόκριση του «δικεφάλου» στους τελικούς του πρωταθλήματος,
«Με Στάροβιτς στους τελικούς»

όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στην βελτίωση της ομάδας μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά και στον Σάσα Στάροβιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα αγωνιστεί κανονικά στους τελικούς.

Όσα είπε ο Κώστας Παϊσιάδης στον ArenaFM 89.4:

«Το βασικό είναι ότι η ομάδα έδειξε αυτό που θέλαμε μετά την αλλαγή προπονητή. Λειτούργησε αυτό σε μια έμπειρη και αξιόλογη ομάδα. Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις παίκτες, το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να αλλάξεις προπονητή. Η ομάδα έχει βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και δείχνει αγωνιστική πειθαρχία και μια διαφορετική διάθεση.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό με δυο σοβαρότατες απουσίες, όπως ήταν αυτές των Στάροβιτς και Πέτκοβιτς. Η παρουσία του Θάνου Τερζή ήταν καταλυτική, έκανε δυο εξαιρετικά παιχνίδια όπως και ο Χάρης Σακόγλου».

Αναφορικά με τον Στάροβιτς: «Μετά από μια θεραπεία που υποβλήθηκε στην ΑΘήνα με έναν ειδικό γιατρό, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει οριστικά το θέμα. Έκανε και χθες(19/4) ζέσταμα στην Κυψέλη αλλά είχε να προπονηθεί 12 μέρες και δεν χρειάστηκε να μπει, η ομάδα λειτούργησε τέλεια. Η προσθήκη του στο οπλοστάσιο του ΠΑΟΚ είναι σημαντικότατη».

Αναφορικά με τον κόσμο: «Ο κόσμος διψάει για τέτοια παιχνίδια, είναι και το όνομα του αντιπάλου που κάνει κλίκ και λογικά ο ΠΑΟΚ θα κάνει πάλι ρεκόρ παρουσίας κόσμου».

Για το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο προετοιμασμένος και πιο αποφασισμένος για τους τελικούς. Η ιστορία δείχνει ότι το θέμα του πλεονεκτήματος είναι σχετικό. Αν έχουμε πρόσωπο , σφυγμό και παρουσιαστούμε καλό πρόσωπο, θα το παλέψουμε, ο ΠΑΟΚ δεν... πεθαίνει εύκολα. Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε πολύ ωραίους αγώνες».

Διαβάστε ακόμη...