«Η παρουσία του κόσμου μας τόνωσε»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης, εκπροσώπησε τους παίχτες του Δικεφάλου στη συνέντευξη τύπου για το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος στο Volley.
«Η παρουσία του κόσμου μας τόνωσε»

Αρχικά δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έφεραν μετά από πολλά χρόνια μια διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να υπάρχουν πολλά παιδιά στις εξέδρας και ο κόσμος να ευχαριστηθεί τρία δυνατά παιχνίδια με τέσσερις δυνατές ομάδες».

Για τον στόχο του Δικεφάλου στο  F4 είπε: «Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε αυτό τον τίτλο και ελπίζω να εμφανιστούμε έτοιμοι για να το κατακτήσουμε».

Για την παρουσία του κόσμου στην τελευταία προπόνηση της ομάδας είπε: «Δείχνει πόσο πολύ θέλουν και αυτοί τον τίτλο. Αυτό μας τόνωσε και μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα, επειδή η διοργάνωση γίνεται στη Θεσσαλονίκη και για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είπε: «Η ομάδα έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο επειδή παίζει με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει πίεση επειδή διοργανώνεται εδώ το F4. Με μια καλή εμφάνιση η ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει τη διοργάνωση».

Διαβάστε ακόμη...