«Θέλουμε πολύ το κύπελλο» (vid)

Ο Προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος Volley.
«Θέλουμε πολύ το κύπελλο» (vid)

Αρχικά δήλωσε: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για τη γιορτή του F4, γιατί θέλει πολλή προσπάθεια και δουλειά. Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι θα ήθελα να συγχαρώ τα δυο αουτσάιντερ, την Κηφισιά και την Ορεστιάδα. Άλλωστε αυτή είναι η άγρια ομορφιά του κυπέλλου, αφού δίνει την ευκαιρία σε ομάδες που δεν είναι τόσο ψηλά, αν και η Κηφισιά είναι ψηλά τα τελευταία χρόνια, να έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον τελικό.Γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μετά τα τόσα παιχνίδια που έχουμε δώσει φέτος, αλλά είναι ένα νέο, διαφορετικό παιχνίδι. Εγώ από την πλευρά μου περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Όλοι οι παίκτες και οι συντελεστές των ομάδων το θέλουν πολύ».

Για το ότι η διοργάνωση γίνεται στη Θεσσαλονίκη: «Ελπίζω να γίνουν ωραία παιχνίδια και να τα χαρούν όσοι θα τα παρακολουθήσουν. Είναι ευτύχημα που γίνεται το final four στη Θεσσαλονίκη.»

Για την ψυχολογία που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός τόνισε: «Η ψυχολογία παίζει τον ρόλο της. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ένα μικρό ψυχολογικό αβαντάζ. Όμως έχουμε ζήσει πολλές φορές και στο παρελθόν τέτοιες καταστάσεις και αυτό δεν επηρεάζει τους αθλητές. Τέτοιες καταστάσεις ανατρέπονται και θέλουμε αυτό να γίνει και αυτή τη φορά».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που τους επισκέφτηκαν στην τελευταία προπόνηση στο Παλατάκι υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι μια κίνηση που την εκτιμούμε. Θέλουν να βγάλουν την επιθυμία τους και να μας στηρίξουν στο έργο που κάνουμε. Ήταν μια τονωτική ένεση».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα ευχαριστηθούν 3 όμορφα παιχνίδια. Είναι ένα στοίχημα για όλους μας να είναι μια επιτυχημένη διοργάνωση».

Διαβάστε ακόμη...