"Κοιτάμε πάντα παιχνίδι με παιχνίδι"

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βλάντο Πέτκοβιτς, μετά το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, αλλά και σε αυτές που ακολουθούν...
"Κοιτάμε πάντα παιχνίδι με παιχνίδι"

Αρχικά είπε για το παιχνίδι: "Παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά το 3ο σετ λίγο μας πήγε πίσω, μας ηρέμησε και μας κράτησε πίσω. Ξέραμε ότι η Σύρος είναι μια επικίνδυνη αντίπαλος, χάσαμε το 3ο σετ από δικά μας λάθη, αλλά στο 4ο σετ βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη"

Σχολιάζοντας το γεγονός αν προβληματίζει το γεγονός ότι το rotation που κάνει ο Καλμαζίδης δε βγαίνει πολλές φορές, σχολίασε: "Δεν είναι πρόβλημα ουσιαστικά το rotation, απλά εμείς χαλαρώσαμε λίγο στο 3ο σετ και γι' αυτό ο Φοίνικας πήρε διαφορά στο 3ο σετ και το χάσαμε. Δεν είμαστε μόνο 6-7 παίκτες στον ΠΑΟΚ, είμαστε ολόκληρη ομάδα με 14-15 παίκτες, οπότε φυσιολογικά έπρεπε να παίξουν περισσότεροι. Προπονούμαστε συνέχεια καθημερινά σε μεγάλη ένταση, και όλοι πρέπει να έχουμε την ευκαιρία και όλοι να παίζουμε"

Για το αν νιώθει έτοιμος για τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης από το F-4 του Κυπέλλου: "Ο ΠΑΟΚ και σαν ομάδα και σαν Club παίζει πάντα παιχνίδι με παιχνίδι. Φυσικά και είναι διαφορετικά για το Κύπελλο, σε αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε, προηγούνται όμως τα ματς με Κύζικο, Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό." 

Διαβάστε ακόμη...