Δηλώσεις Ανδρεάδη-Εφραιμίδη ενόψει ντέρμπι

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που πέρυσι βρέθηκε αντιμέτωπος στους τελικούς αγωνιζόμενος για τον Φοίνικα Σύρου, δήλωσε ενόψει του προσεχούς αγώνα:
Δηλώσεις Ανδρεάδη-Εφραιμίδη ενόψει ντέρμπι

«Αναμφίβολα πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει δυνατά. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θα κάνουμε την Παρασκευή. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Σίγουρα σκεφτόμαστε το Final 4 του Κυπέλλου, για το οποίο μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου, αλλά προέχει το πρωτάθλημα. Μένουν λίγες αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο πριν από τα play off.

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, έχω ζήσει πολύ καλές και έντονες στιγμές στο νησί. Έχω αρκετούς φίλους και ωραίες αναμνήσεις από το πέρασμά μου στην ομάδα του Φοίνικα.

Αυτό όμως δεν θα με επηρεάσει καθόλου στο να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου. Παίζω στον ΠΑΟΚ, αισθάνομαι υπέροχα εδώ και σε κάθε ματς δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα.

Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και να μας υποστηρίξει και σε αυτό το ματς. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε να τους ανταποδώσουμε την στήριξη αυτή χαρίζοντάς τους τη χαρά του νταμπλ».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Εφραιμίδης ανέφερε:

"Σίγουρα οι στιγμές που έχω ζήσει στον ΠΑΟΚ και οι τίτλοι που πανηγύρισα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τώρα επιστρέφω σαν αντίπαλος και αισθάνομαι λίγο περίεργα.

Ο αγώνας σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολος για εμάς απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ αλλά θα δώσουμε ότι έχουμε και εμείς μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν ότι μπορούν για να προσφέρουν καλό θέαμα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κάτι το φανταστικό και εύχομαι ειλικρινά σε κάθε παίχτη να έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πάντα στηρίζει την ομάδα του -και στα εύκολα και στα δύσκολα- και είναι ο έβδομος παίκτης του ΠΑΟΚ που κάνει την διαφορά!".

Διαβάστε ακόμη...