Για τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα…

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League "Πάμε Στοίχημα" 2016-17.
Για τη νίκη κόντρα στον Φοίνικα…

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, θέλει να συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις και παράλληλα να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά προβλήματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν υπάρχουν και η προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ομάδα της Σύρου συνεχίζεται κανονικά.

Από τον ΠΑΟΚ, αντιμέτωποι με την παλιά τους ομάδα θα βρεθούν οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ενώ από πλευράς Φοίνικα, ο Δημήτρης Εφραιμίδης, ο οποίος κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο με την ασπρόμαυρη φανέλα, θα βρεθεί στο PAOK Sports Arena...αυτή τη φορά ως αντίπαλος.

Η καινούργια πρόκληση για τους πρωταθλητές είναι να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Φοίνικα Σύρου, ο οποίος αποτελεί ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο. Στην αναμέτρηση της προηγούμενης περιόδου, είχε καταφέρει να αποδράσει με 0-3 από το Παλατάκι, ενώ οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στον τελικό του περσινού πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να το κατακτά με 1-3 νίκες. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-3.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από:

Από τα γραφεία του ΤΑΠ στο PAOK SPORTS ARENA, Τετάρτη-Πέμπτη (10.00-17.00) και Παρασκευή (10.00-μέχρι την έναρξη του αγώνα)

Μέσω internet στη διεύθυνση: www.tickethour.com

Καταστήματα Γερμανός

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 03 Μαρτίου στις 18:00, στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports2HD.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.
Επόπτες: Πεχλίδης, Μπέλλος. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Διαβάστε ακόμη...